BANE IVANOVIĆ KONAČNO PROGOVORIO O REPREZENTACIJI SRBIJE: Objasnio je i šta planira u budućnosti!
Branislav Ivanović, Foto: Starsport©

BIVŠI KAPITEN IMA REČ

BANE IVANOVIĆ KONAČNO PROGOVORIO O REPREZENTACIJI SRBIJE: Objasnio je i šta planira u budućnosti!

Osvrnuo se i na duel sa Norveškom koji čeka Orlove

Objavljeno:

Sklonjen je sa mesta kapitena reprezentacije, oko toga postoje razne priče, ali gospodin Branislav Ivanović nikada nije želeo od toga da u javnosti pravi bauka, niti da istupa i upire prstom u one koji su ostavili Srbiju bez jednog od ključnih igrača u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Sada se, posle zaista dosta vremena, konačno u intervjuu za špansku Marku oglasio o Orlovima. Govorio je i o šansama Srbije da se plasira na Evropsko prvenstvo 2020. godine:

- Biće teško protiv Norveške. Prvi put u istoriji Srbija igra u plej-ofu i drugačiji je pritisak nego ranije. Ovo je odlična prilika za Srbiju da se plasira na Evropsko prvenstvo. Biće teško, to je odlučujuća utakmica, ali Srbija zaslužuje da se nađe na Evropskom prvenstvu. Igrali su odlično u kvalifikacijama - iskren je Ivanović.

Kolarov, novi, i Ivanović, stari kapiten
Kolarov, novi, i Ivanović, stari kapiten foto: Dado Đilas

Pričao je i o svojoj budućnosti, tačnije o tome da li želi da postane trener po završetku igračke karijere, koji se neminovno bliži.

- Nisam siguran. Potpuno je drugačiji posao, sa drugačijim pristupom igri i psihologiji fudbala. Razmisliću o tome, ali trenutno sam igrač i koncentrisan sam 100 odsto na to. Videćemo šta budućnost donosi - završio je Srbin.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.