SAVO JE IZVEO MARKECA POSLE ŠEST MINUTA PROTIV SPARTAKA: Saznajemo kakvo je njegovo stanje pred meč sa Radnikom!
Lazar Marković, Foto: Starsport©

ESPRESO SAZNAJE

SAVO JE IZVEO MARKECA POSLE ŠEST MINUTA PROTIV SPARTAKA: Saznajemo kakvo je njegovo stanje pred meč sa Radnikom!

Grobari strepe da nije obnovio povredu tetive koja ga je mučila veći deo prve polusezone

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Lazar Marković je ponovo dobro naplašio stručni štab, upravu i navijače Partizana na poslednjem pripremnom meču, generalnoj probi u Kataru, pred nastavak takmičenja u Superligi, koji je zakazan za nedelju od 16 časova na stadionu u Humskoj, kada crno-belima gostuje surdulički Radnik.

Savo Milošević ga je ubacio u drugom poluvremenu utakmice trećeg kola prijateljskog "Premijer kupa " protiv Spartaka, a popularni Markec je posle samo šest minuta morao da napusti teren.

Zbog toga, svi su se uplašili da je obnovio povredu tetive, koju je vukao veći deo prve polusezone, a mi smo se malo raspitali i četiri dana pred nastavak takmičenja po srpskim travnjacima dobili informaciju od izvora bliskih igraču i klubu o tome kakvo je njegovo stanje.

Lazar Marković
Lazar Marković foto: Emilija Jovanović

Naime, on trenira sa ostatkom ekipe, ne odvojeno kao što se sumnjalo, pa uopšte ne bi trebalo da čudi ako bi se našao u protokolu za utakmicu sa Surduličanima. Naravno, ovo za protokol treba uzeti sa rezervom, jer kako je sam Savo Milošević isticao tokom celih priprema, kako u Antaliji, tako i u Dohi, prioritet je da Marković izađe na teren tek kada bude potpuno spreman, da se ne bi ugrožavao ostatak sezone.

Bilo kako bilo, Grobari ne treba da strahuju za verovatno i najveće pojačanje ove sezone (pored Bibarsa Natha).

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.