BIĆU KAO SAŠA ILIĆ! ĆERKA SE OD MENE KRILA IZA MAME: Intervju Bojana Ostojića bez imalo zadrške!
Bojan Ostojić kad je dao gol Zvezdi u finalu Kupa, Foto: Starsport©

"TEŠKO JE MESEC DANA BITI VAN KUĆE"

BIĆU KAO SAŠA ILIĆ! ĆERKA SE OD MENE KRILA IZA MAME: Intervju Bojana Ostojića bez imalo zadrške!

- Nama fudbalerima to deluje kao kliše, ali je zaista tako. Kad si zdrav možeš i da se dokažeš, napreduješ, izboriš za svoju poziciju, a kad krenu povrede, to je muka - istakao je

Objavljeno:

Jedan od najiskusnijih fudbalera Partizana Bojan Ostojić proslavio je 36 rođendan. Tim povodom, dao je interesantan intervju za klupski sajt, u kom je odmah počeo u svom, šaljivom tonu.

- Ja se zaista nikada nisam bolje osećao i bio u ovako dobroj formi. Kod mene sve izgleda ide unazad. Ako ovako nastavim i da Bog i sačuva me od povreda doguraću kao Saša Ilić, a-ha-ha.

Šta si poželeo za rođendan?

- Samo zdravlje! Nama fudbalerima to deluje kao kliše, ali je zaista tako. Kad si zdrav možeš i da se dokažeš, napreduješ, izboriš za svoju poziciju, a kad krenu povrede, to je muka!

Prve čestitke si dobio od supruge Marije i ćerkice Viktorije?

- Baš sam ih se poželeo. I one mene i ja njih. Bili smo skoro mesec dana van kuće i koliko god postoje i kamere, skajp, nije isto kao kada nekoga zagrliš i provodi vreme sa njime.

Ostojić sa ćerkicom i suprugom
Ostojić sa ćerkicom i suprugom foto: Printscreen/Instagram

Kako je reagovala kada si došao?

- Dan ranije sam joj rekao ‘Viktorija, tata dolazi sutra i biće tu kada se probudiš’. Kada sam došao prvih nekoliko minuta me je samo stidljivo posmatrala i krila se iza mame, a posle nekog vremena već mi je bila ‘na glavi’, a-ha-ha.

Šta si joj doneo sa puta?

- Što se poklona tiče njoj je najbitnije da dobije kinder jaje! Šta god da joj donesem kinder jaje joj je broj jedan!

Start sezone već u nedelju sa ekipom Radnika iz Surdulice?

- Iskren da budem ne pamtim kad sam ovako željno čekao nastavak sezone. Mislim da smo se dobro pripremili i dobro odradili ovaj deo priprema u Turskoj i Kataru. Očekuje nas veliki posao do kraja prvenstva, ali mislim da ćemo mnogo bolje da igramo nego prošlu polusezonu!

Bojan Ostojić
Bojan Ostojić foto: Starsport©

Uroš Vitas se vratio u Partizan na mesto štopera.

- Vitasa znam i kad je igrao u Radu. Reč je o dobrom igraču i odličnom momku. Iako nije imao kontinuitet utakmica, siguran sam da će dati sve od sebe i pomoći u daljem toku takmičenja na dva fronta. Tu smo da mu pomognemo.

Za tebe kažu u stručnom štabu da si igrač – trener, da si iskustvom pomogao mladim igračima da budu još bolji?

- Prvenstveno je važno da mi dobro delujemo kao tim i da svaku šefovu zamisao možemo da sprovedemo na terenu. Niko se nije rodio naučen, sve se stiče vremenom i kroz iskustvo igre. Sve su to odlični momci počevši od Svete Markovića, Valijentea, Strahinje i Vujketa (prim. aut. Igor Vujačić). Svi smo tu da se pomažemo i učimo jedni od drugih!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.