SEĆATE LI SE DEČAKA KOJEG JE AZAR UDARIO NA TERENU? Klinac je sada MILIONER!
Azar je sramno reagovao 2013. gofinr, Foto: Printskrin/Youtube

Neoprostiv potez

SEĆATE LI SE DEČAKA KOJEG JE AZAR UDARIO NA TERENU? Klinac je sada MILIONER!

Neverovatno...

Objavljeno:

Sramotno ponašanje prikazao je Eden Azar na "Liberti stadionu" u susretu polufinala Liga kupa između Svonsija i Čelsija odigranom 2013. godine.

Velški klub izborio je plasman u finale Lige kupa. Nervoza kod igrača Čelsija bila je očita svih devedeset minuta, a ono što je napravio Azar desetak minuta pre kraja bilo je neoprostivo. Naime, Belgijanac je udario maloletnog skupljača lopti.

Neoprostiv potez

Pokušao mu je na silu oduzeti loptu, dečaka je udario nogom, ali kada je na kraju iščeprkao loptu dobio je salve zvižduka i direktan crveni karton.

Azar se na kraju izvinio: "Dečak je celim telom prekrio loptu, a ja sam je jednostavno pokušao izbiti ispod njega. Mislim da i jesam udario loptu, a ne dečaka. U svakom slučaju, izvinio sam se. Dečak je nakon utakmice došao u našu svlačionicu, nakratko smo porazgovarali i ispričali smo se jedan drugome. Ta priča je sada završena. Žao mi je.

Danas je milioner

Taj dečak zove se Čarli Morgan i danas je milioner. Njegov otac, Martin Morgan, također je milioner, ali Čarli je sam krenuo razvijati svoj posao.

S prijateljem Jpokrenuo je biznis s votkom. Osnovali su tvrtku Au Vodka koja je ubrzo postala popularnom u Velikoj Britaniji.

- Kombinujemo naše britanske korene i luksuzne sastojke kako bismo kreirali izuzetnu votku vrhunske kvalitete. Odmah smo postali prepoznatljivi po zlatnoj flaši - stoji na službenoj stranici ove kompanije njihove firme.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.