Zvezda se konačno oslobađa Van la Pare: Pojavili se klubovi koji žele igrača kog je Stanković oterao sa priprema!
Foto: FK Crvena zvezda

pozajmica

Zvezda se konačno oslobađa Van la Pare: Pojavili se klubovi koji žele igrača kog je Stanković oterao sa priprema!

Astana je spremna da plati dve trečine njegove plate, dok Tobol ima nameru da Van la Parina primanja podeli na ravne časti sa Zvezdom

Objavljeno:

Radživ Van la Para doveden je u Crvenu zvezdu uz mnogo negodovanja iz engleskog Hadersfilda, ali na terenu nije pokazao apsolutno ništa.

Kulminacija se dogodila na pripremama na Kipru, kada je novi trener crveno-belih Dejan Stanković odlučio da zbog nezalaganja odstrani iz tima 28-godišnjeg krilnog fudbalera iz Holandije.

Kako saznaje Informer, Crvena zvezda pokušava da pošalje Van la Paru na pozajmicu. Zainteresovani su kazahstanski klubovi Astana i Tobol, koji žele da izdejstvuju pozajmicu do 1. decembra 2020. godine.

Astana je spremna da plati dve trečine njegove plate, dok Tobol ima nameru da Van la Parina primanja podeli na ravne časti sa Zvezdom.

- Prelazni rok u ovoj zemlji još traje i postoji šansa da neki od tamošnjih klubova odvede Van la Paru. Mi bismo više voleli da ga prodamo, ali ako niko ne bude hteo da ga kupi, i pozajmica je u redu. Prema trenutnoj situaciji, više bi nam odgovaralo da se dogovorimo sa Astanom. Oni su spremni da izdvoje 420.000 evra za platu, dok je Tobol spreman da preuzme 300.000. Godišnja primanja Van la Pare su 600.000 evra, tako da bismo mu mi svejedno plaćali ostatak.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.