NAVIJAČI SPARTAKA POBESNELI POSLE MEČA S PARTIZANOM: Optužili svog čoveka da je navijao za crno-bele, traže smenu!
Meč Spartaka i Partizana, Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

NEĆE DA MU OPROSTE

NAVIJAČI SPARTAKA POBESNELI POSLE MEČA S PARTIZANOM: Optužili svog čoveka da je navijao za crno-bele, traže smenu!

Jedan detalj posebno ih je razbesneo

Objavljeno:

Utakmica između Partizana i moskovskog Spartaka je izazvala veliku pažnju i tamošnje i ovdašnje javnosti zbog nekoliko incidenata i spornih situacija zbog kojih su isključeni trener i igrač crno-belih Savo Milošević i Bibars Natho.

Sve je počelo kada je Sadik sapleten uz aut liniju, a sudije nisu smatrale da je to bio faul. Savo Milošević je bio veoma ljut i čak je ubacio flašicu u teren, a potom je na njega i sam kročio zbog čega ga je sudija Nabet Kaled isključio. Burno je reagovao i Natho koji je već imao žuti karton, pa je tako i kapiten reprezentacije Izraela morao na rano tuširanje. Brojčanu nadmoć Spartak je iskoristio za trijumf u drugom poluvremenu i povratak od 1:2 do 3:2, i to uz još jednu grešku sudije, koji je svirao nepostojeći penal za Ruse.

I gle čuda, nisu ljudi iz Partizana bili jedini nezadovoljni suđenjem, već je protiv istog nešto imao da kaže i jedan ruski komentator, koji prati dešavanja u Spartaku.

Navijači ovog kluba, inače u bratskim odnosima sa Zvezdinim fanovima, pobesneli su zbog načina na koji je TV komentator Konstanit Genič obavljao prenos ovog meča. Smatraju da se ponašao ostrašćeno, kao i da je otvoreno navijao za Partizan, pa su čak pokrenuli i veliku internet peticiju kako bi došlo do njegove smene.

Čovek je posle toga bio toliko šokiran, da je napisao na Tviteru: "Bože moj, ovi su sišli s uma!"

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.