SA SRBIMA UVEK IMA NEKIH SUKOBA I ČARKI: Odvratne reči ruskog fudbalera posle meča Partizan - Spartak!
Momenat frke na meču u Kataru, Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

SUĐENJE, KAŽEŠ, BILO DOBRO?

SA SRBIMA UVEK IMA NEKIH SUKOBA I ČARKI: Odvratne reči ruskog fudbalera posle meča Partizan - Spartak!

Bitno je da ih sa vama nema...

Objavljeno:

Partizan je poražen na generalnoj probi u Kataru od moskovskog Spartaka sa 2:3, a tokom utakmice viđene su i neke ne toliko sportske scene, kada je Savo Milošević isključen zbog ulaska na teren izazvanog katastrofalnim fudbalskim suđenjem.

Posle meča, ne baš prijateljskim rečima se oglasio Aleksandar Sobolev, napadač Spartaka, koji je imao šta da kaže o tome.

- Da budem iskren, sa Srbima uvek ima nekih sukoba i čarki, prema tome… Ovo je fudbal, to je normalno - rekao je Sobolev, a prenosi ruski portal Sport24.

Prva postava Partizana koja je igrala u prvom poluvremenu, bila je bolja od rivala – 2:1. U nastavku je Spartak, takođe sa izmenjenim sastavom sa igračem više pobedio 3:2.

- Mi nemamo startnu postavu! To je glavni razlog. Drugi je što svi treniraju i svi moraju da igraju. Za pojedinačne igrače nemojte da me pitate. Ali, na primer, protiv Partizana mi se svidelo nešto iz prvog poluvremena, iako rezultat nije bio u našu korist. Na primer, kompaktnost - rekao je trener Spartaka Domeniko Tedesko.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.