STIGLA BOLJA PONUDA ZA DEGENEKA: Kinezi zavukli dublje ruku u džep! Da li će Zvezda popustiti i prodati ga?
Miloš Degenek bi mogao i ove zime na istok, Foto: Starsport©

Ne odustaju

STIGLA BOLJA PONUDA ZA DEGENEKA: Kinezi zavukli dublje ruku u džep! Da li će Zvezda popustiti i prodati ga?

Odlučili su da povuku poslednji potez, sada je sve na ljudima s Marakane

Objavljeno:

Crvena zvezda je dobila novu, finansijski nešto jaču ponudu za Miloša Degeneka i sada je na ljudima na Marakani da donesu odluku.

Šangaj SIPG koji se već nedeljama provlači po medijima kao klub koji je najzainteresovaniji za štopera crveno-belih i koji je bio već slao jednu ponudu u Ljutice Bogdana koja je bila odbijena, sada je spremio poboljšanu ponudu.

Prema saznanjima portala "Mondo", Kinezi će ponuditi srpskom šampionu obeštećenje od 3 miliona evra, što je za pola miliona više nego što su ponudili ranije.

Miloš Degenek je već dugo meta kineskog kluba
Miloš Degenek je već dugo meta kineskog klubafoto: Starsport©

Ukoliko ponuda bude prihvaćena australijski reprezentativac će tako po drugi put u karijeri u zimskom prelaznom roku otići s Marakane, 6 meseci pre nego što podigne šampionski pehar, iako je bio jedan od najvažnijih članova tima do sada.

On je prošle zime takođe posle samo 6 meseci u klubu bio prodat u Saudijsku Arabiju, ali se prethodnog leta vratio kada je obezbeđen plasman u Ligu šampiona za 1,5 miliona evra.

U slučaju njegove prodaje Zvezda bi ostala sa tri štopera u prolećnom delu sezone: Nemanja Milunović, Radovan Pankov i Srđan Babić, koji je igrao kao preporođen na pripremama, što bi moglo da olakša odluku klubu.

S obzirom da se prelazni rok u Srbiji završava u ponoć, teško da bi crveno-beli pronašli adekvatno pojačanje, dok u Kini traje prelazni rok do kraja februara, pa nije isključeno da transfer bude obavljen i kasnije ovog meseca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.