Vučić sleteo na 'Krov'!
Foto: Espreso.co.rs

zvanično

Vučić sleteo na 'Krov'!

Mladi reprezentativac u novom klubu

Objavljeno: 16:40h

Uzbudljivo će biti na samom kraju prelaznog roka na "krovu", a to pokazuje i današnji transfer koji je uspešno priveden kraju, iako se naslućuje da ćemo uskoro saznati još zanimljivosti vezanih za tim Voždovca.

Danas je novi igrač Zmajeva postao Nemanja Vučić, dosadašnji igrač Vojvodine. Vihorni levi bek koji ima jedan nastup za mladu reprezentaciju Srbije, je u karijeri nastupao i za Slobodu iz Čačka, FAP iz Priboja, Zemun i Vojvodinu danas je zadužio opremu sa grbom zmaja.

Po potpisivanju ugovora, Vučić je istakao da mu ostvarila velika želja da postane član Voždovca.

- Drago mi je što sam konačno postao igrač Voždovca i što se sve završilo na najbolji mogući način, jer je dugo trajao moj proces prelaska iz Vojvodine. Dolazim u veliki klub koji je sjajno organizovan i jedva čekam da se pridružim novim saigračima na treninzima, i da zaigram na utakmicama. Želim da ispoštujem Voždovac maksimalno, kao što su i oni mene kroz ceo proces ovog transfera. Želim da se zahvalim upravi kluba na poverenju i podršci - istakao je vidno zadovoljan Vučić.

- Poznajem Lasickasa i Cvetkovića sa kojima sam igrao u Zemunu, znam da je u Voždovcu trenutno jako mlada ekipa, sa ozbiljnim iskusnim igračima, i da je u pitanju skup sjajnih momaka, i ne sumnjam da ću se jako brzo uklopiti u sistem rada - istakao je novi igrač Voždovca.

Sportski direktor Voždovca Jovan Damjanović napomenuo je da je Vučić bio velika želja sportskog sektora tokom celog transfer roka, i istakao zadovoljstvo zbog njegovog dolaska na "krov".

- Nemanja je pokazao ogromnu želju da dođe kod nas i pored brojnih ponuda koje je imao, tako da moramo biti zadovoljni što smo postali bogatiji za igrača ovakvih karateristika, kako fudbalskih, tako i ljudskih. Takođe, i on je bio velika želja kluba i nema sumnje da smo dobili veliko pojačanje za nastavak sezone, jedva čekam da ga vidim na terenu sa ostalim momcima - zadovoljno je konstatovao Damjanović.

Vučić će se odmah pridružiti novim klupskim drugovima, i staviće se na raspolaganje treneru Kokoviću.

Voždovac će u u subotu odigrati kontrolni meč koji će biti generalna proba pred početak prvenstva, a protivnik će biti ekipa TSC iz Bačke Topole, dok je za 15. februar planiran početak drugog dela prvenstva i gostovanje ekipi Mladosti u Lučanima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.