Ostala je samo pustoš i đubre: Navijači Vest Hema oskrnavili svoje svetilište zbog suvenira! (FOTO)

Lomili stolice, znakove

Ostala je samo pustoš i đubre: Navijači Vest Hema oskrnavili svoje svetilište zbog suvenira! (FOTO)

Nimalo lepa slika nije ostala po pražnjenju tribina posle poslednjem meču odigranom na "Bolejn graundu", jer su domaće pristalice prosto grabile šta su mogle kako bi odnele kući uspomene
Objavljeno: 12:49h

Legendarni "Apton park", ili vam je možda draže "Bolejn graund" otišao je u istoriju: Duel između Vest Hema i Mančester junajteda bio je poslednji koji je odigran na čuvenom londonskom stadionu. Apton park je video poslednji spektakl: Vest Hem se pobedom nad Junajtedom oprostio od legendarnog stadiona! (VIDEO) Mnogo emocija i promena raspoloženja viđeno je u utorak uveče na tribinama ovog sportskog zdanja. Navijači "čekićara" su istovremeno i tugovali zbog toga što više neće biti njihove druge kuće, ali i slavili zbog velike pobede.

Bila je tu i kada su padale nacističke bombe: Stogodišnja navijačica Vest Hema ispratila Apton park u istoriju! (FOTO) Ipak, čini se da su emocije pomešane sa ogromnim dozama alkohola uzele i previše maha i dovele do prilično neobuzdanog i huliganskog ponašanja pristalica domaće ekipe.
Staklo i srča na sve strane: Huligani Vest Hema flašama na autobus igrača Junajteda! (FOTO) (VIDEO) Osim suza koje su viđene po završetku meča i razbacanih pivskih flaša na sve strane, iza navijača londonskog tima ostala je prava pustoš.
Mnogi od njih su lomili stolice na kojima su godinama sedeli kao vlasnici sezonskih karata, znakove, i sve ostalo što su mogli uzeti i poneti svojoj kući za uspomenu i tako na neki način oskrnavili za njih sveto mesto.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.