NISAM SIGURAN DA SU POHAPŠENI SVI PEDOFILI U SRBIJI: Nikad brutalniji napad Zvezde na Vuletića!
Foto: Nebojša Mandić

haos

NISAM SIGURAN DA SU POHAPŠENI SVI PEDOFILI U SRBIJI: Nikad brutalniji napad Zvezde na Vuletića!

Nastavlja da bukti rat

Objavljeno: 20:54h

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić reagovao je nakon što je Upravni sud odbio žalbu crno-belih i dodelio titulu iz 1946. godine Crvenoj zvezdi i vrlo žustro poručio da će klub iz Humske iscrpeti sva pravana sredstava ne bi li uspeo u svom cilju.

Vuletić je istakao da je odbijanje žalbe Upravnog suda kao akt nenadležnosti i poručio da crno-beli neće prezati da se obrate Ustavnom sudu, pa i međunarodnim institucijama.

Usledio je nikada brutalniji odgovor iz Zvezde, koji je napisao advokat Nikola Dumnić.

- Odluka Upravnog suda je još jedan dokaz da je Zvezdina titula nacionalnog ranga! Veliki mag prava u Partizanu je opet sve promašio, a toliko je bio ubedljiv da mu je tužba odbačena, odnosno nije ni uzeta u razmatranje. U tom mraku i u toj državi o kojima govori Partizanov genije prava profesor Vuletić, njegov predsednik je glavni i odgovorni urednik jedne od najuticajnijih novina koje se zovu “Večernje novosti”, ali ni to im ne pomaže. U tom mraku država ih dva puta spašava od izbacivanja iz Evrope zbog sjajnog upravljanja nekada ozbiljnim klubom. A nisam siguran da su istražni organi u tom mraku pohapsili sve pedofile u ovoj državi. Zna dobro podpredsednik Partizana profesor Vuletić zašto ovo govorim - proučio je Dumnić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.