PREGOVARAMO VEĆ DUGO, ALI POSTOJI PROBLEM: Mrkela otkrio s kojim igračem je zapelo i gde!
Mitar Mrkela o El Fardu Benu, Foto: Adria Media TV

ESPRESO U BELEKU

PREGOVARAMO VEĆ DUGO, ALI POSTOJI PROBLEM: Mrkela otkrio s kojim igračem je zapelo i gde!

Sportski direktor crveno-belih ističe da postoji obostrana želja

Objavljeno:
Nikola Husein

(Od izveštača Espresa iz Beleka)

El Fardu Ben je jedan od igrača koji su se nametnuli Dejanu Stankoviću i koje novi trener Crvene zvezde vidi kao okosnicu ekipe koju gradi.

Zbog toga na Marakani su započeli i pregovore sa igračem oko produžetka ugovora, iako se činilo u jednom trenutku da za njega više nema mesta u Zvezdi s obzirom da je još prošlog leta bila planirana njegova prodaja i da nije bio među licenciranim igračima koji su igrali u Ligi šampiona.

Ipak, sjajni krilni napadač se ponovo nametnuo, pogotovo svojim radom na pripremama i sada je jedan od igrača koje na Marakani žele da zadrže i to tako što će sa njim potpisati novi ugovor.

Međutim, u pregovorima je za sad došlo do razmimoilaženja dve strane oko finansijskih potraživanja, odnosno razlike u onome što traži igrač i onoga što nudi klub.

- Sa Benom razgovaramo dugo. Postoji obostrana zainteresovanost da se taj ugovor potpiše. U ovom trenutku je razmimoilaženje zbog toga što Ben traži veću platu od onoga što Zvezda želi da mu ponudi - poručio je sportski Mitar Mrkela.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.