PREMINULA MI MAJKA, DEDA UBIO OCA, MLAĐI BRAT POGINUO: Savo Milošević prvi put o porodičnim tragedijama!
Savo Milošević, Foto: Beta/Branislav Božić

OTVORIO TEŠKU RANU

PREMINULA MI MAJKA, DEDA UBIO OCA, MLAĐI BRAT POGINUO: Savo Milošević prvi put o porodičnim tragedijama!

Autor intervjua se upitao da li je posle gubitka najdražih na tako svirep način posumnjao u veru

Objavljeno:

Savo Milošević umalo da sa Partizanom postane pravi hit evropskog fudbala, tačnije Lige Evrope, ove sezone, pa je stoga njegov život ponovo počeo da interesuje i ljude van granica Srbije.

Tako je dao veliki intervju za poljski Sportski pregled, u kom je prvi put otkako je preuzeo Partizan progovorio o porodičnim tragedijama koje su ga zadesile prethodnih decenija.

- Kad sam imao 27 godina, majka mi je preminula od raka. Juna 2011. deda mi je ubio oca, a 2013. mlađi brat Andrija poginuo u saobraćajnoj nesreći. Teško je izdržati nagomilane tragedije. Bol izazvan pomenutim događajima nikad ne prestaje. Niti se smanjuje. Zauvek će biti u meni, s tim da sam morao da naučim kako da se nosim s problemima. Šta mi drugo preostaje? Da nestanem? Da ne pokušam da dostignem svoje ideale? Nema smisla - posle dubokog uzdaha izrekao je Milošević za poljski Sportski pregled i dodao:

Savo Milošević
Savo Milošević foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

- Religiozan sam od malena. Roditelji su me učili da Bog uređuje svet, a posle onoga što se desilo mojim najmilijima još više verujem u Svevišnjeg.

Autor intervjua se upitao da li je posle gubitka najdražih na tako svirep način posumnjao u veru, Boga, posebno što tragedije nisu izolovane, već kontinuirane.

- Ko smo mi da sumnjamo? Svako od nas je sićušan u odnosu na Boga. Život je ionako komplikovan da nemamo pravo da ga pojednostavimo. Zato, nema smisla postavljati sebi pitanje - zašto?

Kao dok je bio napadač, precizan je u odgovoru na svako pitanje. Tako i ono, šta mu je najviše pomoglo u životu?

- Snovi! Kao Partizanov trener, imam jedan, neću ga otkriti. Ukoliko ne postavite ciljeve u životu, ništa nećete postići. Zar nemate i vi snove? Ako nemate – u velikom ste problemu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Sportski pregled - Poljska)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.