ZVEZDINA NOĆNA MORA STIŽE NA MEGDAN: Marakana i dalje pamti ono veče...
Foto: Espreso.co.rs

espreso u antaliji

ZVEZDINA NOĆNA MORA STIŽE NA MEGDAN: Marakana i dalje pamti ono veče...

Bilo kako bilo, očekuje nas prava borba u subotu i taj meč će biti sve samo ne prijateljski - razloga za dobar rezultat ima mnogo

Objavljeno: 12:18h
Nikola Husein

(od izveštača Espresa iz Beleka)

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 15 časova imaju najjaču proveru u turskom Beleku. Za protivnika će imati bugarski Ludogorec koji im nikako nije ostao u lepom sećanju.

Podsetimo, 2016. godine je šampion Bugarske bio rival srpskom prvaku u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i neslavno ispao iz njih. U Razgradu je rezultat bio 2:2 i delovalo je da će revanš u Beogradu biti lakši posao, međutim...

I u srpskoj prestonici je bilo 2:2, pa je meč otišao u produžetak, a tamo je Ludogorec razmontirao crveno-bele i rezultatom 4:2 naterao više od 30.000 navijača da napuste Marakanu pre poslednjeg sudijskog zvižduka.

Iz te ekipe bugarskog tima u klubu su i dalje Marselinjo, Kešeru, Đakov, Moci i Vanderson, dok nijedan fudbaler iz tog dvomeča više nije u Crvenoj zvezdi.

foto: Fonet

Sada tri i po godine kasnije, ekipa Dejana Stankovića je na pragu nove titule šampiona Srbije i sprema se novi pohod za Ligu šampiona.

Istina, rano je za bilo kakve prognoze. Trenutno je na snazi sklapanje tima za kvalifikacije, a novi trener crveno-belih će biti na slatkim mukama da izabere najbolju postavu.

Na treningu pred utakmicu isprobavala se nova taktika u formaciji 4-1-4-1, pa će biti veoma zanimljivo videti postavu koja će istrčati na teren sportskog kompleksa Regnum u Beleku.

foto: Espreso.co.rs

Crveno-beli su pre dva dana imali utakmicu protiv Vardara i pomalo razočarali navijače odigravši mršavih 0:0, dok su pre nekoliko dana savladali poljsku Arku sa 3.2. Sa druge strane Ludogorec je do sada odigrao tri pripremne utakmice: Kairat (6:0), Visla Plok (2:0), Pjast (0:2).

Ekipa Dejana Stankovića do kraja priprema ima još tri utakmice, a rivali su Celje, Aktobe i Dunajska Streda.

Bilo kako bilo, očekuje nas prava borba u subotu i taj meč će biti sve samo ne prijateljski - razloga za dobar rezultat ima mnogo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.