HOĆU SAMO U ZVEZDU I NIGDE DRUGDE! Menadžeru sam jasno rekao koja ponuda me zanima!
Veljko Birmančević ne bi da ide u inostranstvo tokom zime, Foto: Starsport©

njegova želja je jasna

HOĆU SAMO U ZVEZDU I NIGDE DRUGDE! Menadžeru sam jasno rekao koja ponuda me zanima!

Za sada se ništa konkretno nije dogodilo u realizaciji transfera o kome se šuška već mesecima

Objavljeno:

Još od početka decembra se šuška i priča o interesovanju Crvene zvezde za Veljka Birmančevića iz Čukaričkog, ali za sada se ništa konkretno nije desilo, iako je zimski prelazni rok na izmaku.

Igrač je još davno poručio da ga interesuje samo prelazak na Marakanu, a sada je to i ponovio u izjavi za "Žurnal" i dodao da priča oko potpisa ugovora sa crveno-belima ove zime još nije završena.

- Postoji još ta priča oko crveno-belih, nije tu sve gotovo. Sada sam u Čukaričkom, ali priznajem da mi je drago zbog interesovanja jer sam od malih nogu zvezdaš. Znali su to i u Partizanu neki moji treneri, međutim, nikada to nisam želeo da ističem i potenciram jer ne bi bilo lepo. Bio sam igrač Partizana i poštovao sam klub za koji sam igrao, ipak sam tamo proveo dosta vremena - rekao je Birmančević.

Birmančević nikad nije krio da je navijač Crvene zvezde
Birmančević nikad nije krio da je navijač Crvene zvezdefoto: Starsport©

On je tokom januara imao ponude i iz inostranstva, ali želja mu je samo da obuče dres kluba za koji navija od malena bez obzira što se igrački školovao u Partizanu.

- Posvećen sam Čukaričkom, mislima sam ovde, ali postoji neka minimalna priča za Zvezdu i sada. Imao san čak neke inostrane ponude, međutim, rekao sam menadžeru da ne želim da idem, jer hoću da ostanem još šest meseci. Leto je najbolje za prelazak u drugi klub. U ovom trenutku bih prešao u Zvezdu i nigde više. Za leto ćemo videti, i od mojih igara dosta zavisi da li ću da odem na Marakanu ili u inostranstvo - jasan je mladi vezista.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.