PARTIZAN OTPUTOVAO U KATAR: Milošević vratio jednog igrača s pozajmice i poveo 25 fudbalera na Bliski istok!
Fudbaleri Partizana će završne pripreme odraditi na Bliskom istoku, Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Udaranje glanca

PARTIZAN OTPUTOVAO U KATAR: Milošević vratio jednog igrača s pozajmice i poveo 25 fudbalera na Bliski istok!

Tamo ih očekuje učešće na Premijer kupu

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana otputovali su u petak ujutru u Katar gde će odraditi završni deo priprema i odigrati još nekoliko prijateljskih utakmica.

Crno-beli su po povratku iz Turske malo predahnuli i već se uputili na Bliski istok kako bi učestvovali na Premijer kupu na kome će igrati i Spartak i Lokomotiva iz Moskve.

Trener Partizana Savo Milošević je na završni deo priprema poveo 25 igrača. U poslednjem trenutku mesto u avionu našlo se Luku Cucina, koji je povučen sa pozajmice u Inđiji. On će probati da se izbori za mesto među crno-belima, a ako ne uspe, vratiće se u Inđiju, gde će igrati do kraja sezone.

Stručni štab Parnog valjka je za Katar poveo 25 igrača, a to su: golmani Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović, defanzivci Nemanja Miletić, Luka Cucin, Bojan Ostojić, Igor Vujačić, Strahinja Pavlović, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, vezisti Milan Smiljanić, Aleksandar Šćekić, Saša Zdjelar, Bibras Natho, Sejduba Suma, Aleksandar Lutovac, Zoran Tošić, Filip Stevanović, Lazar Pavlović, Nikola Lakčević, Lazar Marković i napadači Đorđe Ivanović, Takuma Asano, Bojan Matić, Umar Sadik.

Partizan je na pripremama u Turskoj odigrao tri utakmice, pobedio je rumunski Vitorul (1:0) i slovački Ružomberok (2:1), a remizirao je sa poljskom Krakovijom (1:1).

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.