ZA MENE NEMA MESTA U PARTIZANU! Saša Ilić zapalio Srbiju: Njegove reči zaboleće svakog pravog Grobara!
Saša Ilić sa sinom Nikšom na oproštaju od Partizana, Foto: Starsport©

"NISAM SE SLAGAO SA UPRAVOM"

ZA MENE NEMA MESTA U PARTIZANU! Saša Ilić zapalio Srbiju: Njegove reči zaboleće svakog pravog Grobara!

Zato ga ni nema na stadionu

Objavljeno:

Saša Ilić je dao veoma interesantan i sadržajan intervju za TV Arenasport, tokom kog je otkrio mnoge stvari, ali i zašto nije ostao na nekoj funkciji u klubu po završetku karijere. Mnogi će posle ovoga biti šokirani:

- Nisam ostao ne funkciji, jer se nisam slagao sa ljudima iz rukovodstva. To je moje pravo. Vreme će pokazati da li sam pogrešio ili ne. S druge strane, moje ambicije su vezane za Partizan. Navijač ću uvek biti, a hoću li u budućnosti raditi kao trener ili funkcioner – ne znam. Tu sam. Trenutno je situacija takva da za mene nema mesta u Partizanu, mada to ne umanjuje moju ljubav i privrženost klubu. Dolazim, gledam utakmice - rekao je Ilić za TV Arenasport.

Saša Ilić
Saša Ilić foto: Starsport©

On od početka sezone nije došao gotovo ni na jedan meč, a kaže da je to zato što su se pojedinci ogrešili o njega, rekavši da loše utiče na svlačionicu, a tu se ponajviše misli na neke dobro plaćene strance, sada nosioce tima, bar tako tvrde fudbalski kuloari.

- Na početku sam bio skoro na svakoj, a onda sam načuo neke stvari koje su me povredile. Nešto upućeno na moju adresu posle čega sam odlučio da ne pravim probleme, da ne dajem povod pričama kako sam loše uticao na neke igrače. Znam da to nije istina! - otkriva bivši kapiten crno-belih.

876 utakmica, 240 golova, 11 titula, sedam kupova i priznanje da je jedina legenda Partizana u ovom veku.

- Voleo bih da se sutra pojavi osoba koja će me u Partizanu prestići po broju utakmica i svega što sam napravio, jer sam ubeđen da će, ako se to desi, klub biti na pravom putu, beležiti bolje rezultate, ali... Gledajući realnu situaciju u našem fudbalu – teško će se desiti - zaključio je Saša Ilić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/TV Arenasport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.