Neočekivano za Dekija Stankovića: On je bio potpuno iznenađenje za mene!
Dejan Stanković, Foto: crvenazvezdafk.com

ESPRESO U BELEKU

Neočekivano za Dekija Stankovića: On je bio potpuno iznenađenje za mene!

VIdećemo koliko će Konatar dobiti priliku kada sezona počne

Objavljeno: 19:35h
Nikola Husein

Crvena zvezda je odigrala nerešeno sa Vardarom na drugom pripremnoj utakmici u Turskoj, a trener srpskog šampiona Dejan Stanković je bio zadovoljan nakon meča.

Stankoviće je dao svoje viđenje utakmici, a bio je posebno iznenađen partijom mladog Marka Konatara, koji je odigrao solidan meč u drugom poluvremenu i pokazao da bi možda mogao da bude ozbiljno rešenje na poziciji levog beka.

- U prvom poluvrmenu nam je nedostajao završni pas, dok je u drugom to bila završnica. Generalno sam zadovoljan i prvim i drugim delom igre, 23 igrača je izašlo na teren, a mali Marko je bio iznenađenje za mene - rekao je Stanković i dodao:

- Spremili smo meč, nisam očekivao da će Vardar biti toliko defanzivan. Igrali su u bloku… Nedostajao nam je završni pas u prvom poluvremenu, ideja da sebi ne zakompikujemo život. Važno je da iz prve šanse postignemo gol, onda je sve lakpe Ovo su samo prijateljske utakmice. Međutim, mi im prilazimo ozbiljno. Izveli smo preko deset kornera, bilo je šansi. Mnogo je lakše kada postignete odmah gol. Onda rival mora da se otvori. Protiv Ludogoreca oni koji počnu imaće veću minutažu - zaključio je trener Crvene zvezde.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.