MIRKO IVANIĆ OTVORIO DUŠU: Nisam zadovoljan!
Foto: Espreso.co.rs

ESPRESO U ANTALIJI

MIRKO IVANIĆ OTVORIO DUŠU: Nisam zadovoljan!

U razgovoru sa novinarima na pripremama u Turskoj on je bio iskren i istakao da nije zadovoljan svojim individualnim izdanjima

Objavljeno: 13:07h
Nikola Husein

Mirko Ivanić od dolaska u Crvenu zvezdu nije opravdao uloženih 1.300.000 evra, ali se od njega mnogo očekuje posle odlaska Marka Marina iz kluba.

U razgovoru sa novinarima na pripremama u Turskoj on je bio iskren i istakao da nije zadovoljan svojim individualnim izdanjima.

- Zadovljan sam u smislu ekipe, a svojom igrom nisam. Imao sam neku drugu ulogu, to nije tajna, ali sada predstoji novo dokazivanje. Nije mi bilo prijatno, ali razgovarao sam sa šefom i prihvatio tu ulogu u interesu ekipe - rekao je Ivanić.

On je istakao i da je problem bio to što nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji. - Svako ko dođe u Crvenu zvezdu nosi veliku odgovornost, nije me to opteretilo. Više me je opteretilo to što nisam igrao na svojoj poziciji, nego to koliko sam plaćen ili koliko me je Zvezda htela - dodao je Ivanić i nastavio:

foto: Starsport©

- Ovaj period je definitivno novi početak za mene. Očekuje me novo dokazivanje. Kada dođe novi trener kao igrač uvek imaš dodatnu želju za dokazivanjem, jer niko ne igra zbog starih zasluga. Boriću se za tu poziciju. Voleo bih da preuzmem poziciju i ulogu koju je imao Marin - priča vezista.

Istakao je i da je njegov najbolji meč bio onaj protiv Zenita.

- Jeste Zenit bio moja najbolja utakmica, ali nažalost bila je prijateljska. Šteta što pričamo o prijateljskim... Ipak, šta je bilo bilo je, ne mogu da vratim vreme.

Pohvalio je i dubinu koji tim ima u veznom redu. - Imamo dosta kvalitetnih veznih igrača, došao je Sanogo, Jovančić je tu, Bakula (Jovičić) se vratio...

On je dodao i da nije razmišljao o odlasku iz Zvezde ni u jednom trenutku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.