Bila bi to kruna karijere: Teško da će trener Lestera odbiti ponudu koja stiže jednom u životu! (VIDEO)

Stručnjak na ceni

Bila bi to kruna karijere: Teško da će trener Lestera odbiti ponudu koja stiže jednom u životu! (VIDEO)

Selektor reprezentacije Italije Antonio Konte napustiće tu funkciju po završetku Evropskog prvenstva u Francuskoj pošto će od naredne sezone predvoditi Čelsi i nema sumnje da će biti veoma teško Ranijeriju da odbije ponudu koja će sigurno uslediti
Objavljeno: 20:29h

Predsednik Fudbalskog saveza Italije Karlo Tavekio rekao je danas da bi u budućnosti želeo da vidi trenera Lestera Klaudija Ranijerija kako predvodi "azure" do titule prvaka sveta. - Govorim na apstraktan način, ne o sledećem Svetskom prvenstvu. Klaudio je mlad i ima vremena za njega. U svojoj drugoj sportskoj domovini ima još mnogo toga da postigne i mislim da sada ne bi bilo korektno da mu to oduzmemo, rekao je Tavekio na današnjoj dodeli nagrade za najboljeg italijanskog trenera u sezoni koja je pripala Ranijeriju.

U dugoj trenerskoj karijeri 64-godišnji Ranijeri do titule prvaka Engleske s Lesterom nije imao velikih i značajnih trofeja.
On je nedavno izjavio da naredne sezone namerava da ostane u Lesteru s kojim će se takmičiti u Ligi šampiona. - Od svih trofeja što su osvojili Italijani, dostignuće Klaudija je nenadmašivo - rekao je Tavekio. Selektor reprezentacije Italije Antonio Konte napustiće tu funkciju po završetku Evropskog prvenstva u Francuskoj pošto će od naredne sezone predvoditi Čelsi i nema sumnje da će biti veoma teško Ranijeriju da odbije ponudu koja će sigurno vrlo brzo uslediti. (Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.