Atletiko nije osvojio titulu, ali Simeone ima razloga da bude srećan!

kaže da je sezona bila dobra

Atletiko nije osvojio titulu, ali Simeone ima razloga da bude srećan!

Simeone je od decembra 2011. godine na čelu Madriđana i do sada je osvojio titulu prvaka Španije, Kup Kralja, Superkup Španije, Ligu Evrope i UEFA Svetsko klupsko prvenstvo
Objavljeno:

Trener madridskog Atletika Dijego Simeone rekao je da je veoma zadovoljan sezonom svog tima, uprkos porazu od Levantea (2:1) minulog vikenda posle koga su ostali bez šansi za titulu u Primeri. - Ne postoji način da se opravdamo posle poraza od Levantea, ali završili smo jednu fantastičnu sezonu. Bili smo samo jednu utakmicu daleko od Reala i Barselone. Prethodnih godina bili smo u zaostatku za njima, ali ove godine smo im se baš približili. To je ono što me čini srećnim. Rekao sam igračima da da sam ponosan na njih i da su odigrali odličnu sezonu, ali je vreme da oporave i da završe godinu na pravi način - rekao je Simeone za klupski sajt.

Reuters
Fudbaleri Atletika imaće priliku da sezonu završe sa trofejom pošto ih 28. maja očekuje finale Lige šampiona sa gradskim rivalom Realom, i u slučaju pobede došli bi do prvog "ušatog trofeja" u istoriji kluba, nakon što su dva puta poraženi u finalu (1974, 2014). Simeone je od decembra 2011. godine na čelu Madriđana i do sada je osvojio titulu prvaka Španije, Kup Kralja, Superkup Španije, Ligu Evrope i UEFA Svetsko klupsko prvenstvo. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.