BIVŠI ŠTOPER BEŠIKTAŠA U PARTIZANU: Da li ON stiže u Humsku?
Foto: Starsport©

intevju

BIVŠI ŠTOPER BEŠIKTAŠA U PARTIZANU: Da li ON stiže u Humsku?

Dao je odgovor na to pitanje

Objavljeno:

Partizanova potraga za štoperom i dalje traje.... Propao je posao sa Slobodanom Rajkovićem koji je danas potpisao za Peruđu, tako da od njegovog dolaska neće biti ništa, ali poslednjih dana se pominje novo ime.

Reč je o Šveđaninu sa srpskim korenima Aleksanderu Miloševiću koji je trenutno slobodan igrač, a poslednjih godinu dana je proveo u Notingemu.

U razgovoru za "Maxbet sport" odgovorio je na pitanje da li će pojačati redove Partizana u ovom prelaznom roku.

– Znam da se mom agentu u skoro svakom prelaznom roku javljaju menadžeri iz Srbije i preporučuju za Zvezdu i Partizan. Međutim, sve se završavalo na pričama. Konkretno, niko iz kluba me nije kontaktirao – rekao Aleksander Milošević i dodao:

– Prolazim pripreme za mojim nekadašnjim klubom, AIK-om. U dobroj sam formi, imam ponude i u narednih nekoliko dana ću da odlučim šta dalje.

Milošević je karijeru počeo kao napadač, da bi ga prvo prekomandovali na poziciju zadnjeg veznog - na kraju je završio kao štoper. Pre dolaska na Ostrvo imao je dobre rezultate. Bio je prvak Evrope sa mladom selekcijom Švedske, a sa Bešiktašem šampion, kao i sa AIK-om.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.