Tomić smatra da bi osvajanje Kupa spaslo sezonu, ali i Dodić veruje u pobedu!

nadaju se pobedi

Tomić smatra da bi osvajanje Kupa spaslo sezonu, ali i Dodić veruje u pobedu!

Finale Kupa srbije igra se u Gornjem Milanovcu u sredu od 19 časova
Objavljeno:

Teška je bila ova sezona za sve u Partizanu. Ipak, trofej u Kupu Srbije, mogao bi da bude melem na ranu. Crno-beli u sredu uveče u Gornjem Milanovcu igraju finale najmasovnijeg takmičenja protiv Javora, a trener kluba iz Humske, Ivan Tomić nada se pobedi. - Trijumf u ovom takmičenju je prioritet od kako sam došao na funkciju. Poštujem Javor i iskusnijeg kolegu Dodića koji je dugo u srpskom fudbalu i već je igrao u finalu Kupa. Prihvatamo ulogu favorita, ali nismo prepotentni ili arogantni. Imamo mlade igrače, ali su se oni navikli na zahteve javnosti i navijača, pa se nadam da će njihova mladost biti naš adut u sredu. Nadam se da ćemo odigrati dobrih 90 minuta i osvojiti trofej - istakao je Tomić na konferenciji u Staroj Pazovi.

Trener Partizana posebno ističe jednu stvar: - Iz mog ličnog ugla Kup je u januaru bio glavni cilj. Matematički, titula je bila moguća, ali u praksi nedostižna, tako da osvajajnem Kupa mogu da smatram da je proleće odrađeno uspešno. Partizan uvek želi titulu i duplu krunu. Ovu sezonu možemo da podelimo u tri faze: Evropu, Kup i Superligu. U dve od tri Partizan je bio uspešan, u Evropi gde ga je pet minuta delilo od uspeha i u Kupu gde je doašao do finala. Jedino u prvenstvu nismo bili na nivou, ali bi Kup trofej popravio utisak o sezoni - smatra Tomić. Svoje ambicije imaju i Ivanjičani, a trener Mladen Dodić se uzda i u podršku navijača. - Kad kažem da je Partizan favorit, to ne znači da se predajemo. Ali mi smo u kupu igrali dobro i efikasno i svesni smo da moramo da pružimo najbolju partiju da bi smo pobedili. Verujemo u to, da nismo verovali u sebe ne bi smo ni došli do finala. Drago mi je što igramo u Gornjem Milanovcu, to je negde na pola puta od Ivanjice, pa bih voleo da Ivanjičani prepoznaju to i podrže nas u sredu uveče jer je pitanje kada ćemo opet igrati finale Kupa - istakao je Dodić.
Finale Kupa srbije igra se u Gornjem Milanovcu u sredu od 19 časova, a u slučaju nerešenog rezultata igraće se produžeci, a ako i tada ne bude pobednika, izvodiće se penali. (Espreso.co.rs/Izvor: Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.