DOŠAO PIJAN U EMISIJU, JEDVA GA RAZUMELI ŠTA PRIČA: Bivša zvezda engleskog fudbala dobila otkaz zbog novog skandala
Džermejn Penant, Foto: Printscreen/Twitter/@Ilovesainttrop1

Nema oprosta

DOŠAO PIJAN U EMISIJU, JEDVA GA RAZUMELI ŠTA PRIČA: Bivša zvezda engleskog fudbala dobila otkaz zbog novog skandala

Njegova karijera stručnog konsultanta bila je još kraća nego što se zadržavao u svojim klubovima

Objavljeno:

Džermejn Penant, ekadašnji veliki talenat engleskog fudbala, koji se nikada nije ostvario do kraja zbog brojnih skandala koje je pravio, opet je u epicentru pažnje engleske javnosti zbog novog ekscesa.

Ovaj bivši igrač nekoliko engleskih klubova, između ostalog Liverpula i Arsenala, dobio je otkaz na televiziji "Skaj sports" kao stručni konsultant zato što se pojavio pijan u emisiji.

U toku njegovog obrazlaganja o odlasku Lukakua u Inter i svojoj karijeri u Liverpul bilo je jasno po njegovom ponašanju i nerazgovetnom govoru da nešto nije u redu i da se nalazi pod uticajem nečega.

Ubrzo je otkriveno da je pijan došao na posao i to mu šefovi nisu oprostili, iako je pokušao da se iskupi izvinjenjem koje je uputio na Tviteru.

Inače, on ima problema s alkoholom još od kada je bio igrač i često je zbog toga upadao u nevolje, a između ostalog 2012. godine je osuđen na 8 nedelja zatvora zbog vožnje u pijanom stanju. Tom prilikom oduzeta mu je vozačka dozvola, jer je vozeći svog bmv-a imao duplo veću količinu alkohola u krvi nego što je dozvoljeno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.