PLAČI, KONTE, SAM SI KRIV: Proterani Naingolan se osvetio, Roma i Lacio na ravne časti!
Antonio Konte, Foto: Printscreen

Serija A, 21. kolo

PLAČI, KONTE, SAM SI KRIV: Proterani Naingolan se osvetio, Roma i Lacio na ravne časti!

"Neroazuri" su sada u nebranom grožđu posle trećeg uzastopnog neuspeha

Objavljeno:

Neki kažu "prst sudbine", neki će reći "Božija kazna", ali jedno je sigurno Radža Naingolan se na najbolji mogući način osvetio Interu i Antoniju Konteu što su ga prošlog leta oterali.

Ambicije i želje "neroazura" da konačno prekinu Juventusovu dominaciju na Apeninima srušene su ponovo, a to je učinio niko drugi do Belgijanac poreklom iz Singapura, koga su se tako lako odrekli nezadovoljni pre svega njegovim stilom života van terena (pije i puši prim.aut.).

Radža Naingolan se na najbolji način osvetio Interu
Radža Naingolan se na najbolji način osvetio Interufoto: EPA/Matteo Bazzi

Poslali su ga letos na pozajmicu u Kaljari gde je i počela njegova karijera, a to im je sada naplatio onako kako najviše boli, golom sa 25 metara kojim je izvukao bod za svoj tim na "Đuzepe Meaci".

Inter je najpre stigao do prednosti pogotkom Lautara Martineza na centaršut januarskog pojačanja Ešlija Janga.

Međutim, u 78. minutu sjajno propuštena lopta za Naingolana koji iz trka raspaljuje po zemlji, malo je rikošetirala i onda se od stative odbila u mrežu Handanovića.

Da stvar bude gora za "neroazure" Lautaro Martinez je u 4. minutu sudijske nadoknade dobio crveni karton zbog žestokih protesta kod sudije.

Dan za interiste može da postane još crnji, jer ukoliko Juventus pobedi Napoli u derbiju kola pobeći će na 6 bodova prednosti, dok će Lacio ako pobedi Romu u gradskom derbiju preskočiti ih na drugom mestu.

Fudbaleri Parme pobedili su Udineze sa 2:0.

Parma je povela u 19. minutu golom Rikarda Galjola, a pobedu je obezbedio Dejan Kuluševski u 34. minutu.

Posle devete pobede Parma je sedma na tabeli sa 31 bodom, a Udineze je pretrpeo 11. poraz i zauzima 14. mesto na tabeli sa 24 boda.

Verona je na svom terenu pobedila Leče sa 3:0.

Prvi gol postigao je Pavel Davidovič u 19. minutu, a prednost je udvostručio Mateo Pesina u 34. Konačan rezultat postavio je Djampaolo Pacini golom iz penala u 87. minutu.

Verona je nastavila niz dobrih rezultata, ima 29 bodova na devetom mestu na tabeli. Igrači Lečea pretrpeli su 11. poraz, zauzimaju 17. mesto na tabeli sa 16 bodova i nalaze se na bod od zone ispadanja.

Sampdorija i Sasuolo odigrali su 0:0.

A u rimsokm derbiju Roma i Lacio su podelili bodove.

Formalni domaćin je poveo preko Edina Džeka u 26. minutu, a konačan rezultat postigao je Frančesko Aćerbi osam minuta kasnije.

Serija A, 21. kolo: Inter – Kaljari 1:1 (1:0) (Martines 29 -- Naingolan 78) Parma – Udineze 2:0 (2:0) Galjolo 19, Kuluševski 34 Sampdorija – Sasuolo 0:0 Verona – Leče 3:0 (2:0) Davidovič 19, Pesina 34, Pacini 87p Roma – Lacio 1:1 (1:1) (Džeko 26 - Ačerbi 34) 20.45 Napoli – Juventus

subota:

SPAL – Bolonja 1:3 (1:1) (Petanja 23p - Fikari ag.24, Barou 59, Soriano 63) Fiorentina – Đenoa 0:0 Torino – Atalanta 0:7 (0:3) (Iličić 17, 53, 54, Gosens 29, Zapata 45+1 p, Mjuriel 86p, 88)

petak:

Breša – Milan 0:1 (0:0) (Rebić 71)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.