KINEZI DAJU BOGATSTVO ZA NJEGA: Degenek doneo odluku o transferu i saopštio je Dekiju Stankoviću!
Miloš Degenek, Foto: Emilija Jovanović

odlučio

KINEZI DAJU BOGATSTVO ZA NJEGA: Degenek doneo odluku o transferu i saopštio je Dekiju Stankoviću!

Rekao je svoje Australijanac

Objavljeno: 10:21h

Kinezi ga zovu, a on bi da ostane na "Marakani". Miloš Degenek se nalazi na meti Šangaja SIPG, koji je poslednjih dana pojačao progovore sa Crvenom zvezdom oko angažovanja stamenog štopera, ali je čitav posao daleko od gotovog.

Sa jedne strane, Kinezi još nisu spremni da izdvoje tri miliona evra, što je minimum koji traži srpski šampion, a sa druge, Degenekova želja je da ove zime ne menja klub, i to je, kako saznaju "Novosti", preneo Dejanu Stankoviću.

U tom, njihovom razgovoru, novi Zvezdin trener je otvoreno rekao Milošu da računa na njega u prolećnom delu sezone, tako da su se njihovi stavovi i razmišljanja poklopili. Degenekovi planovi za budućnost najviše su vezani za Evropu, i njegov cilj je da ovoga puta, posle Crvene zvezde, zaigra u nekoj od ekipa iz najjačih liga na Starom kontinentu.

Međutim, ukoliko Kinezi budu uporniji i izdašniji, moguće je da dođe do novih promena. U tom slučaju, čelnici i sportski sektor kluba proceniće šta je najbolje rešenje, a to može da bude i nova prodaja. Čitava situacija pomalo podseća na prošlogodišnju - ni tada se Degeneku nije išlo u Al Hilal, ali ponuda od 3,6 miliona evra nije mogla da se odbije. Letos, Zvezda ga je otkupila za milion i po, i kada se sve sabere, sa njim je u svakom pogledu u velikom plusu, jer je dve godine zaredom bio jedan od najvažnijih aduta u borbi za Ligu šampiona.

Sve je i sada otvoreno, a tome u prilog ide činjenica da su već počele da se prave spekulacije kako će zamena za Miloša Degenaka, ukoliko ode, biti Slobodan Rajković. Bivši reprezentativac nema klub i proteklih mesec dana je trenirao u Partizanu, sa kojim je bio blizu dogovora da potpiše ugovor. Očigledno je došlo do velikog preokreta, jer je sada mnogo bliži "Marakani".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.