Delije i fudbaleri Zvezde i Olimpijakosa priredili spektakl: Fešta na Marakani završena bez pobednika! (FOTO) (VIDEO)

Srpski i grčki crveno-beli - bratski

Delije i fudbaleri Zvezde i Olimpijakosa priredili spektakl: Fešta na Marakani završena bez pobednika! (FOTO) (VIDEO)

Fenomenalna atmosfera na tribinama i sjajna fudbalska predstava na terenu stadiona "Rajko Mitić" u duelu srpskog i grčkog prvaka
Objavljeno: 22:41h

Bratski duel Crvene zvezde i Olimpijakosa koji je na neki način i predstavljao slavlje srpskog tima sa navijačima povodom osvajanja 27. titule šampiona Srbije, završen je upravo kako smo opisali - bratskim remijem 2:2. Oj Kosovo, Kosovo! Poruka Delija za UEFA je brutalno jasna! (VIDEO) U svečanoj i spektakularnoj atmosferi na Marakani koju su priredili navijači na tribinama, svi su mogli da uživaju i u odličnoj fudbalskoj predstavi koju su prikazali fudbaleri dva tima na terenu.

crvenazvezda.rs
Scena za istoriju: Hiljadu mališana preplavilo je travnati tepih Marakane! (VIDEO) Iako je utakmica bila prijateljskog karaktera i jedni i drugi se nisu štedeli na terenu i imali želju da stignu do pobede, a šanse su se ređale na obe strane gotovo od samog start utakmice. Pomalo slučajni gol Orlandića zapalio Marakanu, ali je radost trajala samo 3 minuta! (VIDEO) Zvezdin trio - Plavšić, Srnić i Katai pravili su velike probleme pirejskom timu tokom čitavog meča, pa nije ni čudo što su oni bili u glavnim ulogama kada su se postizali golovi.
crvenazvezda.rs
Kataijeva slatka osveta Olimpijakosu: Vrhunsko bockanje lopte i lopta je u mreži Pirejaca! (VIDEO) Pogodak beogradskih crveno-belih je najavio Katai pogodivši stativu, a onda je Petar Orlandić zatresao mrežu gostiju iz Atine posle akcije koju su kreirali Petković i Srnić. Kako je Božović reagovao na skandiranje Delija - Grofe ostani? (VIDEO)

Ernani
Aleksandar Katai
Pajtima Kasamija

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.