Novo lice na Zvezdinom treningu: Igrač od koga Dejan Stanković mnogo očekuje!
Dejan Stanković, Foto: crvenazvezdafk.com

osetio je teren

Novo lice na Zvezdinom treningu: Igrač od koga Dejan Stanković mnogo očekuje!

Crveno-beli sutra putuje za Tursku

Objavljeno:

Fudbaleri Crvena zvezda odradili su danas popodne jedini trening u Beogradu pred sutrašnji odlazak na drugi deo priprema u Tursku, a treneru Dejanu Stankoviću na raspolaganje se stavio i pojačanje iz Obale Slonovače.

Seku Sanogo se danas upoznao sa saigračima, odradio je prvi trening i pokazao da je u dobrom fizičkom stanju iako je preskočio prve dve nedelje priprema. Posle aktivacije i zagrevanja kroz istrčavanje i razgibavanje, fudbaleri našeg tima odradili su tehničko-taktički trening. Videlo se da Sanogu zahtevi koje je pred igrače postavio Dejan Stanković nisu strani, dobro se kretao i odrađivao je uspešno zahtevne vežbe u kojoj su dominirali tačan pas, brza izmena pozicija i čuvanje prostora.

1 / 2 Foto: FK Crvena zvezda

Јak intenzitet i čestu promenu ritma u radu igrači su dobro podnosili a trening se završio se kondicionim delom i serijom istrčavanja pod budnim okom kondicionog trenera Federika Panonćinija.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra ujutru putuju za Tursku gde će u Beleku obaviti drugi deo priprema i kroz šest kontrolnih utakmica brusiti formu za nastavak sezone.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.