POTRESNA ISPOVEST ZVEZDINOG IGRAČA: Odrastao je bez majke, a morao je da pozajmljuje novac da bi stigao u Zvezdu!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

otvorio je dušu

POTRESNA ISPOVEST ZVEZDINOG IGRAČA: Odrastao je bez majke, a morao je da pozajmljuje novac da bi stigao u Zvezdu!

Imao je teško odrastanje

Objavljeno:

Njegoš Petrović je imao trnovit fudbalski put, u dosadašnjoj karijeri. Mladi vezista je teškim radom stigao do dresa Crvene zvezde, a često je morao da se odriče mnogih stvari.

- Hvala mom ocu za podršku, zato što je verovao u mene i definitivno je on najzaslužniji za moj uspeh. Hvala i Zvezdinoj upravi. Odrasli smo bez majke, moja dva brata i ja. Roditelji su nam se razveli. Bilo je potrebno puno para za moja putovanja iz Krupnja do Beograda i nazad. Svakodnevno sam putovao oko osam sati. I tako više od četiri godine. Otac je imao malu platu, teško je bilo finansijski to izdržati. Samo tata i ja znamo koliko smo teških situacija prebrodili da bismo došli do ove situacije. Ni ja ni ćale nismo poklekli - rekao je Petrović za "Alo".

Njegoš Petrović
Njegoš Petrović foto: Starsport©

Nastavio je bivši igrač Rada sa prisećanjem teških trenutaka.

- Bilo je momenata kada je novac morao da se pozajmljuje. Osim što je bilo teško psihički, bilo je teško i u finansijskom smislu. Uglavnom sam dolazio autobusom, jedino kada mogućnosti bi to dozvolile dolazili smo kolima, ali to je bilo ređe. ipak, hvala bogu, sve se isplatilo - istakao je Petrović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.