PSIHIČKI PROBLEMI MU UNIŠTAVAJU KARIJERU: Zbog stresa i depresije je završio u bolnici!
Paketa u duelu sa Kolarovim, Foto: AP

nije dobro

PSIHIČKI PROBLEMI MU UNIŠTAVAJU KARIJERU: Zbog stresa i depresije je završio u bolnici!

Ustanovilo da Paketa pati od depresije, anksioznosti i stresa

Objavljeno:

Lukas Paketa ove je sezone skupio 15 nastupa za Milan — ukupno 727 minuta, jedna asistencija, nula golova.

U poslednjem, 20. kolu Serie A Milan je savladao Udineze 3-2. Paquetá je ponovno bio na klupi i ponovno nije ušao u igru. Nije se baš osećao najbolje i nakon utakmice završio je u bolnici. Provedene su pretrage, ustanovilo se da je sa srcem sve u redu, ali se i ustanovilo da Paketa pati od depresije, anksioznosti i stresa. Nije stoga čudno da Paketa sa San Sira želi otići što je pre moguće.

Lukas Paketa
Lukas Paketafoto: AP

Ukratko, traži se ili transfer ili pozajmica. Spominju se svote od 20 milijuna evra, što Milanu, očito, nije dovoljno. Paketa je u Milan stigao početkom 2019. godine iz Flamenga za 35 miliona evra, a međuvremenu mu se vrednost na tržištu gotovo prepolovila.

Pod Gatuzom igrao je redovno, dok Đampaolo i Pioli na njega nisu obraćali previše pažnje. Prema onome što se može pročitati, problem je i taj što Paketa u Milanu nema nikakav društveni život. Takođe, tu je i problem njegova statusa u brazilskoj reprezentaciji, gde za njega vrlo verovatno neće biti mesta niti u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo niti na kontinentalnom takmičenju Južne Amerike.

Uglavnom, čari suvremenog života na San Siru…

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/telesport.telegram.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.