ZBOG NJEGA SU GA NAPALI DA JE ZASLUŽIO RAK Javio se političar zbog kog su Mihajloviću izrečene najumobolnije uvrede
Siniša Mihajlović, Foto: EPA

oglasio se

ZBOG NJEGA SU GA NAPALI DA JE ZASLUŽIO RAK Javio se političar zbog kog su Mihajloviću izrečene najumobolnije uvrede

On se najpre zahvalio Siniši zbog podrške, a zatim je i osudio sve što je o njemu loše napisano

Objavljeno: 14:27h

Siniša Mihajlović, trener Bolonje, pretrpeo je u sredu nezamislive uvrede zbog javne podrške koju je uputio političaru Mateu Salviniju na predstojećim izborima.

Nezadovoljni Mihajlovićevim opredeljenjem, mnogi su osudili njegov potez, a stvar je definitivno otišla predaleko, pošto su Italijani na društvenim mrežama pisali užasne komentare, a jedan je podigao puno bure ne samo u Italiji.

- Zaslužio si kancer - komentar je koji glavna tema javnosti na čizmi, ali i u Srbiji, a povodom tih bolesnih reči, oglasio se i Mateo Salvini, inače dobar prijatelj srpskog stručnjaka.

Mateo Salvini
Mateo Salvinifoto: AP

On se najpre zahvalio Siniši zbog podrške, a zatim je i osudio sve što je o njemu loše napisano.

- Hvala velikom Siniši Mihajloviću. On je veliki čoveč, veliki sportista i veliki ratnik. Hvala mu u ime mnogih sportista, muzičara, ljudi iz sveta šou biznisa koji se plaše da javno podrže nekoga zbog osuda onih koji ne razmišljaju isto kao i oni. Zahvaljujem se Siniši Mihajloviću za podršku koju je dao meni i Ligi severa. On je čovek sa slobodom razmišljanja i nije zaslužio ovakve napade. Ali, oni su "demokrate". Siniša, šaljem ti veliki zagrljaj - poručio je Salvini.

Podsetimo, Mateo i Siniša Mihajlović su veliki prijatelji, političar je Srbinu među prvima pružio pomoć kada je objavio da boluje od leukemije, dok mu je uputio i kompliment kada se nakon 40 dana lečenja vratio poslu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.