PARTIZANOVA DECA POKAZALA OZBILJAN POTENCIJAL: Jović doneo prvu pobedu crno-belima u Antaliji, meč nije ni završen!
Foto: Espreso

ESPRESO U BELEKU

PARTIZANOVA DECA POKAZALA OZBILJAN POTENCIJAL: Jović doneo prvu pobedu crno-belima u Antaliji, meč nije ni završen!

Sva dešavanja sa meč možete gledati u direktnom prenosu na našem sajtu putem Partizanovog Youtube naloga

Objavljeno: 13:41h
Aleksa Radosavljević

Fudbaleri Partizana su upisali prvu pobedu u prvom pripremnom meču u Turskoj.

Crno-beli su slavili 1:0 pogotkom omladinca Nemanje Jovića, iako je meč prekinut minut pre kraja kada je Savo Milošević odlučio da povuče ekipu nezadovoljan suđenjem.

U ovom meču on je dao šansu uglavnom igračima koji tokom jeseni nisu imali mnogo prilike da igraju i bore se i dalje za svoje mesto pod suncem u Partizanu, a takođe bila je ovo prilika i da vidi kakav je kvalitet talenata koje je uzeo iz omladinske škole i poveo na pripreme.

Partizan: N. Stevanović - Lutovac, Smiljanić, Vujačić, Urošević - Šćekić, L. Pavlović, Lakčević, F. Stevanović - Ivanović, Arambašić. Igrali su još: Popović, Čolić, Knežević, Jović, Brežančić, Škrbić, Stanojlović.

Prvu šansu imao je Vitorul u 7. minutu preko Munteanua, posle loše reakcije tandema Smiljanić - Vujačić, ali je u šut ušao Nemanja Stevanović i lepo odbranio.

U 13. minutu nova šansa za Vitorul, probao je Ganea, ali srećom po crno-bele nije bio precizan. Najbolju situaciju do tog momenta imao je Savo Arambašić, koji je divno reagovao glavom na centaršut Lutovca, nažalost, pogodio je samo prečku.

Igrao se 29. minut kad su se svi na tribinama uhvatili za glavu. Sudario se Nemanja Stevanović sa Munteanuom, koji pravi mnogo problema crno-belima. Ostao je da leži na travi, nepomično, dobio je ozbiljan udarac u lakat, a sudija je svirao penal za Vitorul. Dva minuta kasnije, Stevanović se pridigao, penal je izveo Pitu, a čuvar mreze tima iz Beograda ga je odbranio na divan način.

U 42. minutu, sjajan prodor Uroševića po levoj strani, ušao je u peterac, ostavio povratnu za Ivanovića, koji je šutnuo pravo u golmana, propustivši najbolju priliku u ovom delu igre za svoj tim. Pri rezultatu 0:0 otišlo se na poluvreme.

U drugom poluvremenu ušlo je još nekoliko mladih novajlija - golman Popović, koji trenira sa prvim timom već godinu dana, Knežević, Čolić, ali i momak koji je došao na probu Miljan Škrbić, koji je u napadu zamenio Sava Arambašića, koji je ostavio sasvim solidan utisak na svom debiju za prvi tim.

Čim je poluvreme počelo, borba se rasplamsala, jer je Hadži, legenda fudbala, a sada vlasnik i trener Vitorula, očigledno želeo rezultat. Nije promenio nijednog igrača na pauzi, ali prve dve šanse imao je beogradski klub. Propustili su ih novajlija Škrbić posle dobrog prodora Lutovca i Vujačić glavom posle kornera.

U 58. minutu, Lakčević je prošao kroz sredinu, došao do ivice kaznenog prostora i šutirao pored gola.

U 61. minutu, u igru je ušao jos debitant u crno-belom dresu Jović (kasnije je na teren izašao i Stanojlović umesto Ivanovića), a samo par minuta kasnije, šut Lazara Pavlovića odbranio je čuvar mreže rumunskog tima Kabuc.

I upravo Nemanja Jović se odmah dokazao stručnom stabu, pošto je samo osam minuta po ulasku u igru postigao vodeći pogodak.

Nije se predavala rumunska ekipa, u 72. minutu je opet Munteanu zapretio, ali je Popović pokazao da će i na njega moći ozbiljno da se računa u budućnosti među stativama

U 83. minutu, veoma opasna situacija za Partizan, slobodan udarac na 20 metara od Popovićevog gola,šutirao je Janču, preko živog zida, ali srećom po izabranike Sava Miloševića, lopta je prohujala pored stative nekoliko centimetara.

U 88. minutu slobodnjak i sa druge strane, lopti je prišao Lazar Pavlović, šutirao sjajno po zemlji, golman je odbranio, na odbitak naleteo Škrbić, dao gol, ali je tom prilikom faulirao čuvara mreže rumunskog kluba.

Utakmica je nakon toga prekinuta, pošto je Savo Milošević nezadovoljan suđenjem povukao svoje igrače sa terena. Kapisla za to je bila nedosuđeni penal za crno-bele i gotovo identične situacije kakva je bila kada je dosuđen jedanaesterac za rumunski tim.

10.45 - KRAJ UTAKMICE! Meč je završen pre 90. minuta jer je Savo Milošević odlučio da povuče ekipu nezadovoljan suđenjem. Partizanu se piše pobeda 1:0.

09:20 - Utakmica u Beleku je počela.

1 / 5 Foto: Espreso

8:50 - Zagrevanje igrača Partizana koji će igrati na ovom meču.

1 / 4 Foto: Espreso

8:21 - Poznat je i sastav crno-belih za ovaj meč: N. Stevanović, Lutovac, Smiljanić, Urošević, Šcekić, Pavlović, Lakčević, Ivanović, F. Stevanović, Arambašić.

Prvih 11 Partizana protiv Vitorula
Prvih 11 Partizana protiv Vitorulafoto: Espreso

BONUS VIDEO:

(Izveštač Espresa iz Turske - Aleksa Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.