TRENER DAO ZELENO SVETLO: Napadač stiže u Partizan?
Savo Milošević i Nenad Lalatović, Foto: Starsport©

šuška se, šuška

TRENER DAO ZELENO SVETLO: Napadač stiže u Partizan?

Videćemo šta će se na kraju dogoditi

Objavljeno:

Partizan traži napadača koji če biti alternativa Umaru Sadiku, a kako se može čuti po fudbalskim kuloarima to bi mogao da bude napadač Vojvodine - Bojan Matić.

Novosađani su spremni da se odreknu usluga 28-godišnjeg igrača iz Zrenjanina, ukoliko im na adresu stigne aekvatna finansijska ponuda.

Trener Vojvodine Nenad Lalatović u razgovoru za Novosti potvrdio je da bi Matić mogao da napusti "Karađorđe".

- Lično bih voleo da ostane, ali ako želi da ide, od mene ima zeleno svetlo. Rekao sam mu to, kao i da dobro razmisli o svemu. Ja mu neću praviti problem oko toga, sigurno. Video sam po njemu da bi želeo da pređe u Partizan, ima 29 godina, da napravi novi ugovor … a moja želja je da na proleće predvodi napad. Igrali smo stalno sa jednim špicem, dolaskom Momčila Mrkaića imamo dva i pojačanu konkurenciju, jer nam je cilj Evropa. Mrkaić nije došao da bi Matić otišao. Takođe, mene raduje svaka ponuda koja stigne za mog igrača jer je i to potvrda da dobro radim, rekao je trener crveno-belih iz Novog Sada Nenad Lalatović - a prenele Novosti.

Matić u duelu sa Ostojićem
Matić u duelu sa Ostojićem foto: Starsport©

Sam Matić nije želeo da se konkretno oglašava istakavši da su pogrešno prenete njegove prethodne izjave, ali se nazire da mu je želja da pređe u klub iz Humske.

– Pogrešno su prenete moje izjave, izvučene iz konteksta, a istina je da ću se oglasiti kada stvari budu jasnije - kazao je napadač Vojvodine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.