Šampionski pehar je Lesterov: Ni promašeni penal Vardija nije pokvario slavljeničku žurku! (FOTO) (VIDEO)

Neka počne ludilo

Šampionski pehar je Lesterov: Ni promašeni penal Vardija nije pokvario slavljeničku žurku! (FOTO) (VIDEO)

U atmosferi opšte razdraganosti i ekstaze, igrači Lestera su trijumfom nad Evertonom proslavili sa svojim navijačima titulu
Objavljeno: 21:46h

Skroz u drugom planu je bio fudbal i utakmica na stadionu "Kraljeva moć", jer su svi na stadionu slavili istorijsku titulu šampiona Engleske koju su osvojili fudbaleri Lestera. Čelsiju ne pomaže ni Matić: Herojski preokret Sanderlenda protiv Plavaca, Njukasl u nebranom grožđu! (VIDEO) U poslednjem meču pred svojim navijačima, a prvom od kada su i zvanično postali šampioni, "lisice" su dočekale Everton, a sve je bilo podređeno velikom slavlju na do poslednjeg mesta ispunjenom stadionu.

Reuters
AP
Reuters
Koreografija, ogromne šetalice na tribinama obojenim u plavo-belo, makete šampionskog pehara, sve je to moglo da se na ovom meču, a svečani uvod u meč bio je nastup italijanskog tenora, Andree Bočelija.
AP
Reuters
Reuters
Da ne bude ničega što bi pokvarilo slavlje pobrinuli su se igrači u plavim dresovima koji su trijumfovali na kraju 3:0 protiv "karamela".
Reuters
AP
Reuters
Reuters
Džejmi Vardi je načeo mrežu gostiju iz Liverpula već u 5. minutu i tako dodatno razgalio navijače, a posle pola sata na semaforu je pisalo 2:0, posle pogotka Kinga. Svoj drugi gol na meču postigao je Vardi iz jedanaesterca, a šansu da stavi pečat na savršenu sezonu propustio je u 71. minutu kada je promašio drugi šut sa "bele tačke". Do kraja meča, igrači Evertona su uspeli preko Miraljasa da ublaže poraz. Poslednji sudijski zvižduk dao je još jedan znak da velika žurka na terenu može da počne.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.