NEMA PONUDE ZA PARTIZANOVOG STRANCA: Otkrivamo pravu istinu o najavljivanom transferu!
Foto: Beta/Branislav Božić

ESPRESO SAZNAJE

NEMA PONUDE ZA PARTIZANOVOG STRANCA: Otkrivamo pravu istinu o najavljivanom transferu!

Iako je ovih dana najavljivan moguć odlazak iz tabora crno-belih, od toga, po informacijama koje smo dobili, neće biti ništa

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Dosta se ovog januara priča o odlascima iz Partizana. Posle veoma dobre, doduše nesrećno završene polusezone u Ligi Evrope, u klub je, prema rečima njegovih čelnika, stiglo nekoliko unosnih ponuda.

Tu pre svega mislimo na one za Filipa Stevanovića (15 miliona iz Nice + interesovanje još nekolicine klubova) i Umara Sadika (10 miliona iz Katara), ali u nedelju se i interesantna informacija koja je zabrinula Grobare, a koja je do nas došla putem grčkih medija.

foto: Starsport©

Agent japanskog "brzog voza" Takume Asana Nobuaki Tanabe je za portal Sport24 izjavio da postoji interesovanje i za njegovog štićenika.

- Tačno je, Lokomotiva iz Moskve je zaista zainteresovana za Asana u januarskom prelaznom roku - rekao je Tanabe.

Mi smo se malo raspitali i došli do drugačijih saznanja. Naime, kako otkrivamo iz izvora bliskih Partizanu, u Humsku nije stigla nikakva ponuda za japanskog reprezentativca, a čak i kada bi stigla, bila bi odbijena. Naravno, osim ukoliko bi bila toliko unosna da ne bi bilo realno odbiti je.

Podsetimo, Asano je u Beograd doveden ovog avgusta, pred dvomeč sa Malatijom u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Crno-beli su ga otkupili od Arsenala i to za cifru od 1.000.000 evra, koja će biti isplaćena tokom naredne tri sezone.

foto: EPA/ Ronald Bonestroom

On je na 25 utakmica u dresu Partizana postigao šest pogodaka uz tri asistencije, a prvi gol bio mu je možda i najbitniji, jer ga je dao Malatiji u Beogradu u onoj ključnoj pobedi od 3:1, odmah postavši jedan od ljubimaca Grobara.

Njegov doprinos, međutim, ne ogleda se samo u napadačkim zadacima, pošto je uz njega levi bek Slobodan Urošević stasao i u jednog od najboljih u ligi, s obzirom da Asano konstantno pomaže u odbrani i brzinom zadaje mnogo muka, kako odbrambenim igračima, tako i napadačima protivničkih ekipa.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.