PRAVE TIM ZA NAPAD NA TITULU: Borac želi Zakarića i Srđana Babića! I Degenek je deo priče!
Foto: Starsport©

ambiciozno

PRAVE TIM ZA NAPAD NA TITULU: Borac želi Zakarića i Srđana Babića! I Degenek je deo priče!

Borcu je interesantan i član novosadsadskog Proletera Stefan Čolović

Objavljeno:

Borac iz Banjaluke očigledno ima velike ambicije!

Žele u Republici Srpskoj napad na titulu, a u timu imaju već dobro poznate igrale kakvi su Srđan Vujaklija, Vladimir Volkov, Marko Mirić, Marko Jovanović...

Predsednik ovog kluba Vico Zeljković otkrio je deo velikih planova.

- Sa Zakarićem smo razgovarali i moram da kažem da smo daleko od dogovora, jer je njemu prioritet odlazak u inostranstvo, odnosno u Tursku. Ukoliko ne pronađe angažman, razgovaraćemo ponovo i pokušati da nađemo zajednički jezik zajednički jezik - poručio je predsednik Borca Zeljković.

Borcu je interesantan i član novosadsadskog Proletera Stefan Čolović, dok se Banjalučani nadaju i velikoj bombi. U vidu štopera Crvene zvezde Srđana Babića.

- Sa čelnicima Beograđana smo neformalno razgovarali o Babiću, ali ne i s njim. To bi u ovom trenutku bilo nekorektno, jer je na pripremama kluba na Kipru i ukoliko se nametne novom treneru Dejanu Stankoviću, postoji mogućnost da ostane na Marakani. Vrlo verovatno će ostati u Zvezdi ukoliko Miloš Degenek ode. Tako da i tu moramo sačekati da vidimo šta će biti. U pregovorima smo sa još nekoliko interesantnih fudbalera, ali o njihovim imenima ne bih govorio jer su pod ugovorom - rekao je Zeljković. a prenosi "Glas srpske".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Glas srpske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.