Od uspavanke do trilera: Partizan slomio otpor Voždovca i preuzeo drugu poziciju! (FOTO) (VIDEO)

5. kolo plej-ofa Superlige

Od uspavanke do trilera: Partizan slomio otpor Voždovca i preuzeo drugu poziciju! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja pre, tokom i posle meča pratili ste uz naš portal
Objavljeno: 20:58h

Fudbaleri Partizana uspeli su da upišu nova vredna tri boda posle meča sa Voždovcem u petom kolu plej-ofa Superlige Srbije i posle ubedljivog poraza Čukaričkog od Radničkog iz Niša crno-beli su preuzeli drugu poziciju na tabeli dva kola pre kraja.

Saša Pavlić Koky
Crno-beli su bili ozbiljnija ekipa na ovom susretu, ali nikako nisu uspevali da stvore pravu priliku sve do početka drugog poluvremena i 46. minuta kada je posle lepe akcije mrežu zatresao Marko Golubović na asistenciju Valerija Božinova. Utakmica je imala spor tempo i skoro da uzbuđenja nije ni bilo, ne računajući pogodak mladog fudbalera, sve do 81. minuta kada se stvari drastično menjaju. Loptu je uzeo Nemanja Mihajlović, zalomio u svo stilu sa leve strane u sredinu i preciznim udarcem savladao golmana Popovića. Samo tri minuta kasnije Mihajlov postiže gol posle jednog kornera svoje ekipe, ali bilo je prekasno pa se ispostavilo da je tad i postavljen konačan rezultat - 2:1. PARTIZAN - VOŽDOVAC Stadion: FK Partizan Sudija: Nemanja Petković Strelci: Sva dešavanja pre, tokom i posle meča možete da pratite uz Espreso.co.rs! 83' Vraća se Voždovac u život i to preko Mihajlova koji postiže gol posle kornera. Sve je otvoreno.

81' Evo novog pogotka! Mihajlović je ponovo pokazao kvalitet i u svom stilu zalomio sa desnog boka u sredinu i lepo šutnuo loptu iza leđa Popovića.
70'
56'
46' Utakmica je nastavljena i odmah je postignut pogodak. Strelac je Golubović, a asistencija se piše Božinovu.
45' Prvo poluvreme je završeno! Nadamo se boljem fudbalu u nastavku...
38' 33'
29'
22'
18'
9'
5'
1' Meč je počeo! 18:30 Partizan Voždovac

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.