Vošina lekcija šampionu: Bivši partizanovac srušio Zvezdu, magija Grujića! (FOTO) (VIDEO)

5. kolo plej-ofa Superlige

Vošina lekcija šampionu: Bivši partizanovac srušio Zvezdu, magija Grujića! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja pre, tokom i posle meča pratili ste uz naš portal
Objavljeno: 19:28h

Fudbaleri Vojvodine uspeli su da savladaju šampiona Srbije Crvenu zvezdu rezultatom 1:3 i nastavili veliku borbu sa Čukaričkim i Partizanom za mesta koja vode u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Fonet
Miodrag Božović je na ovaj meč izveo šarenu ekipu, sastavljenu pretežno od igrača koji su imali manju minutažu tokom sezone. Ta ekipa nije prikazala ni deo onoga što može, dok je sa druge strane gostujuća ekipa igrala pametno i strpljivo i iskoristila gotovo sve šanse koje su joj se ukazale. Crveno-beli su od samog starta uzeli loptu u svoje noge i diktirali tempo. Ipak, "Lale" su uspele da dođu do prednosti u 20. minutu preko Trujića, igrača koji je faktički i doneo titulu pogotkom na meču prošlog kola sa Čukaričkim. Zvezda je posle tog pogotka zaigrala konkretnije, napadala i plod takve igre je bio fenomenalan gol posle solo akcije Marka Grujića u 44. minutu. Domaći su dobro počeli drugo poluvreme, stvorili su nekoliko šansi, ali golman Kordić je bio nesavladiv. Strpljivo je Voša čekala svoju šansu i dočekala ju je u 57. minutu kada je strelac ponovo bio Trujić. Jedanaest minuta kasnije Paločević uspeva da savlada Supića i postavlja konačnih - 3:1 za goste. Miodrag Grof Božović se posle svega unervozio, prigovarao je sudiji i posle verbalnog sukoba bio je isključen. CRVENA ZVEZDA - VOJVODINA Stadion: Rajko Mitić Sudija: Nenad Đokić Strelci: Grujić 44' - Trujić 20', 57', Paločević 68' Sva dešavanja pre, tokom i posle meča pratili ste uz Espreso.co.rs! 90' Meč je završen! Zaslužena pobeda Vojvodine. 77' Dobra akcija Vojvodine, ali Sekulić je neverovatno loše šutirao.

68' Gooooooooooooooool! Vojvodina, čini se, overava veliku pobedu koja joj otvara put za borbu za drugu poziciju! Strelac je Paločević posle sjajne akcije svog tima! Nedugo zatim je isključen Miodrag Božović zbog oštrih reči koje je uputio sudiji.
59' Činilo se da Crvena zvezda ima stvari pod kontrolom i da je bolji rival na terenu, ali drugačije je mislio Nikola Trujić koji postiže novi pogodak i dovodi svoj tim u prednost!
46'
45' Prvo poluvreme je završeno! Odličan meč u Beogradu, prava je šteta što nema publike. 44'
Gooooooooool! Marko Grujić je na fantastičan način predriblao odbrambene igrače "Lala" i rutinski zatresao mrežu - 1:1!
40'
33'
20' Gooooooooool! Čovek koji je Zvezdi obezbedio titulu u prošlom kolu Nikola Trujić dovodi goste u vođstvo!
13'
4'
1' Meč je počeo! 16:30 Crvena zvezda Vojvodina

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.