VRATIO SE ANĐUS I ISPROZIVAO ŽANDERA: Dečko nije normalan, ne znam šta je mislio! Stvarno ne znam gde su ga našli!
Dejan Anđus, Foto: Marina Lopičić

ponovo pred publikom

VRATIO SE ANĐUS I ISPROZIVAO ŽANDERA: Dečko nije normalan, ne znam šta je mislio! Stvarno ne znam gde su ga našli!

"Dečko je divlji igrač, nema pojma. Pogledajte samo taj skok, on se okrenuo ka svom golmanu i kada je video da ga protivnik nadskače, on je odigrao odbojku"

Objavljeno:

Posle dugo vremena na TV-u gostovao je Dejan Anđus.

On je bio gost u emisiji ‘Na kraju dana sa Đukom’ čiji je autor Vladimir Đukanović, a jedna od tema bila je ona za sada najbolnija za navijače Crvene zvezde, a to je Liga šampiona i utakmica sa Olimpijakosom.

- Dečko nije normalan, ali nije nameštena utakmica. On je osetio tog igrača iza leđa, hteo je da mu ne da da da gol glavom, ali neka ti ga da. Ti ako u današnjem fudbalu praviš penal rukom ti si kompletan idiot. Razlog? Pa postoji VAR, nekada si mogao da prevariš, da daš gol rukom, mogao si iz ofsajda da daš gol. Danas kada igraš rukom u kaznenom prostoru poklonio si protivniku penal. Neka ti da gol glavom, ko zna, možda bi ta lopta odskočila od zemlje. Ne znam šta je mislio, da će golman da odbrani penal - rekao je popularni sportski novinar Dejan Anđus i dodao:

- Da ne pričam da ga je protivnik nadskočio, a nadskočio ga je zato što nije bio okrenut ka lopti, nego si okrenut zadnjicom ka igraču i gledaš svog golmana i stativu. Dečko je divlji igrač, nema pojma. Pogledajte samo taj skok, on se okrenuo ka svom golmanu i kada je video da ga protivnik nadskače, on je odigrao odbojku. Stvarno ne znam gde ih nađu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.