STANKOVIĆ UVEO NOVI SISTEM ZA KONDICIONU PRIPREMU: Fudbaleri Zvezde odradili jednu od najtežih vežbi na pripremama!
Dejan Stanković posmatra rad fudbalera Crvene zvezde, Foto: crvenazvezdafk.com

Dekijeve metode

STANKOVIĆ UVEO NOVI SISTEM ZA KONDICIONU PRIPREMU: Fudbaleri Zvezde odradili jednu od najtežih vežbi na pripremama!

Crveno-beli i osmog dana vredno rade na pripremama

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde u prepodnevnim časovima odradili su prvi trening na gradskom stadionu u Pafosu. Pored uvežbavanja kretnji i dodavanja, akcenat je stavljen i na istrčavanja u kojima su prvotimci pokazali snagu, volju i karakter.

Vredno je počeo osmi dan Zvezdinih priprema na Kipru. U jutarnjim časovina odrađena su uobičajena merenja, da bi usledila i neophodna aktivacija kroz vežbe zagrevanja i razgibavanja.

Oko 10 časova fudbaleri su izašli na teren gradskog stadiona u Pafosu. Orni za rad i dobro raspoloženi odradili su uobičajeno trčanje i dodatno razgibavanje sve u svrhu dobre pripreme predstojećih izazova. Zatim su fudbaleri otišli na drugi deo terena gde su, podeljeni po grupama, uvežbavali brzinu i preciznost dodavanja, kao i kretanje i otvaranje prostora.

Još jednom su brzina i tačnost obeležili ovu vežbu, a trener Dejan Stanković je neprestano hvalio i podsticao svoje pulene da rade još jače i brže. Golmani su radili odvojeno sa trenerom Dušanom Gašićem na tehničkim stvarima koje su neophodni za ovaj period priprema.

Poslednja vežba je bila najzanimljivija, ali i najteža. Retku priliku imamo na treninzima da vidimo i tehniku koja je uključena u rad sa fudbalerima. Preko razglasa prvotimci su dobijali znakove kada da krenu sa istrčavanjima, a intezitet i brzina su se postepeno pojačavali.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.