UHAPŠENA RUSKA MANEKENKA: Tvrdila da ju je fudbaler Milana silovao i pretukao, a onda su otkrivene njene laži!
Luisa Kremljeva je lažno optužila Tea Ernandeza za silovanje, Foto: Printscreen/Instagram/luisa.kremleva

On nije negirao odnose

UHAPŠENA RUSKA MANEKENKA: Tvrdila da ju je fudbaler Milana silovao i pretukao, a onda su otkrivene njene laži!

Ona je tvrdila da ju je najpre pretukao, a potom drogirao i silovao

Objavljeno:

Ruska manekenka Luisa Kremljeva, koja je bila optužila fudbalera Tea Ernandeza za silovanje, sada je uhapšena zbog lažnih optužbi.

Ona je tvrdila da ju je sadašnji igrač Milana najpre napastvovao da bi je posle drogirao i silovao dok je bila bez svesti u junu 2017. godine kada je tek potpisao ugovor sa Real Madridom.

Teo Ernandez je bio lažno optužen
Teo Ernandez je bio lažno optuženfoto: EPA/Matteo Bazzi

Prema njenim rečima to se dogodilo tokom noćnog izlaska u Marbelji, a Ruskinja je tvrdila da je Ernandez pokušao da je siluje na parkingu ispred jednog kluba i da ju je potom pretukao pošto ga je odbila.

Međutim, u njenoj priči su primećene brojne kontradiktornosti, pa je sud u januaru 2019. godine odbio njenu prijavu. Ni snimci sigurnosnih kamera nisu potvrdili njenu priču pošto se na njima ne vidi bilo kakvo agresivno ponašanje, nego čak prikazuju da se ona posle razgovora zajedno sa fudbalerom vratila u klub.

Na ginekološkom pregledu je utvrđeno da su Ernandez i ona zaista imali seksualni odnos, što je fudbaler i priznao, ali je tvrdio da je bilo uz njen pristanak. U njenom telu nisu pronađeni nikakvi tragovi droge.

Zbog toga su tužitelji sada rešili da pokrenu tužbu protiv Ruskinje zbog lažnih optužbi i optužili je da je izmislila zločin zbog čega je uhapšena, tačnije odvedena u pritvor.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.