PREOKRET U SLUČAJU FILIPA STEVANOVIĆA: Nicina ponuda nije jedina, ali...
Filip Stevanović, Foto: Starsport©

ESPRESO U BELEKU

PREOKRET U SLUČAJU FILIPA STEVANOVIĆA: Nicina ponuda nije jedina, ali...

Iako je klub sa Azurne obale definitivno ponudio novac crno-belima, sudeći po rečima potpredsednika kluba, posao sada neće biti završen

Objavljeno: 09:38h
Aleksa Radosavljević

Pre nekoliko dana se pojavila informacija da je Nica ponudila oko 15 miliona za jednog od 50 najtalentovanijih fudbalskih dečaka u Evropi - Filipa Stevanovića.

Iako takva ponuda odgovara i Francuzima i crno-belima, ali i samom igraču, došlo je do malog preokreta u celoj priči.

Naime, kako kaže potpredsednik kluba profesor Vladimir Vuletić, za njega se interesuje još nekolicina klubova iz najjačih evropskih liga, ali postoji jedan problem pravne prirode.

Vladimir Vuletić je razjasnio pravnu situaciju sa Filipom Stevanovićem
Vladimir Vuletić je razjasnio pravnu situaciju sa Filipom Stevanovićemfoto: Starsport©

- Ponude za njega su u ovom momentu takve da nisu još pravno formulisane. Zanimljiv je mnogim evropskim klubovima. On je maloletan igrač i potrebno je učiniti nekoliko koraka kako bi došlo do transfera, ali on ne može biti izvršen do narednog januara, jer će tek tada postati punoletan. Ne volim da licitiram milionima, ciframa, govorim samo sa pravnog stanovišta. Možemo biti sigurni da Partizan ne treba da strepi kada je reč o finansijskoj budućnosti Omladinske škole koja je njegov najdragoceniji sponzor - otkrio nam je prof Vladimir Vuletić.

Dakle, do narednog januara, dok Stevanović ne napuni 18 godina, on će morati da igra u matičnom klubu... Naravno, moći će da bude prodat, ali će morati da igra u Humskoj još bar godinu dana, što će sigurni smo, umnogome obradovati Grobare.

BONUS VIDEO:

(Izveštač Espresa iz Turske - Aleksa Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.