METAK KOJI JE ISPALJEN NA KOVAČEVIĆA JOŠ NIJE PRONAĐEN: Policija istražuje umešanost njegovog bivšeg saigrača!
Darko Kovačević je ranjen na Božić, Foto: Starsport©

Darko neće da priča i dalje

METAK KOJI JE ISPALJEN NA KOVAČEVIĆA JOŠ NIJE PRONAĐEN: Policija istražuje umešanost njegovog bivšeg saigrača!

Istražni organi za sada nisu pronašli dokaze o povezanosti Raula Brava

Objavljeno:

Grčka policija je pokrenula istragu u pravcu povezanosti između pucanja na Darka Kovačevića i njegovog nekadašnjeg saigrača iz Olimpijakosa Raula Brava.

Bivši srpski fudbaler je napadnut vatrenim oružjem na Božić na Glifadi kada je na njega pucao nepoznati napadač iz blizine, ali ga nije pogodio, što je protumačeno kao znak upozorenja za njega, a policija i dalje sprovodi istragu.

U jednom momentu se pojavila i informacija da upucavanje Kovačevića ima veze sa slučajem nameštanja utakmica u Španiji u koje je umešan njegov bivši saigrač Raul Bravo koji je zbog toga i uhapšen.

Raul Bravo je bio uhapšen u Španiji zbog nameštanja utakmica
Raul Bravo je bio uhapšen u Španiji zbog nameštanja utakmicafoto: EPA/Alberto Martin

Njih dvojica se dobro poznaju još iz vremena kada su igrali u Španiji dugi niz godina, a potom su delili svlačionicu na "Karaiskakiju".

Usled svega toga istražni organi su pokušali da pronađu tu konekciju, ali nisu pronašli nikakve dokaze za sada, niti mogu da potvrde umešanost Brava u ono što se dogodilo 7. januara.

Darko Kovačević i dalje tvrdi da se nije nikome zamerio
Darko Kovačević i dalje tvrdi da se nije nikome zameriofoto: Nemanja Nikolić

Poteškoće im zadaje i to što Kovačević sve vreme insistira da se nikome nije zamerio, niti dao povoda za napad.

Takođe, mediji iz grčke javljaju da ni posle deset dana nije pronađen metak posle pucnjave, što samo potvrđuje sumnje da je napadač namerno pucao pored Kovačevića, daleko od njega, kako bi mu poslao jasno "upozorenje", a ne da ga rani ili ubije.

Na to navodi i to što je pucano sa veoma male razdaljine i da se pretpostavlja da je reč o profesionalcu koji bi teško promašio sa tolike udaljenosti, pa je teorija o "upozorenju" sve čvršća.

Takođe, automobil kojim se dovezao i potom pobegao napadač je prijavljen kao ukraden tri meseca pre pucnjave, a potom je spaljen u nedođiji kako policija ne bi imala drugih tragova, što govori da je reč o dobro planiranom i organizovanom napadu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.