Delije nisu mogle da čuju bolju vest, a došla je s mesta odakle je nisu očekivale!

To su čekali već tri dana

Delije nisu mogle da čuju bolju vest, a došla je s mesta odakle je nisu očekivale!

Iako su navijači crveno-belih sumnjali u Disciplinsku komisiju fudbalskog saveza i mislili da je namerno kaznila njihov klub da ne može sa njima da proslavi titulu, došlo je do promene odluke
Objavljeno:

Dobra vest je stigla za navijače Crvene zvezde koji će ipak imati priliku da proslave titulu sa fudbalerima voljenog kluba na stadionu "Rajko Mitić", jer je Disciplinska komisija FSS-a ublažila kaznu posle žalbe crveno-belih. Umesto tri utakmice zabrane igranja pred navijačima, "disciplinci" su odlučili da preinače prvobitnu kaznu i smanje je na dve, te su tako omogućili da Crvena zvezda igra pred punim stadionom u poslednjem kolu plej-ofa Superlige protiv Radničkog iz Niša.

Tako će tim sa Marakane dobiti priliku 21. maja da pred svojim navijačima priredi slavlje povodom osvajanja 27. titule šampiona države kada će biti upriličena i dodela pehara. Zvezda je odradila već jedan meč bez publike, a u subotu protiv Vojvodineodradiće i drugi. Podsećamo da su crveno-beli bili kažnjeni zbog loše organizacije i obezbeđivanja 151. večitog derbija kada je došlo do tuče njihovih navijača sa žandarmerijom i nereda na stadionu. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.