PARTIZAN U TURSKOJ IGRA 2 UTAKMICE: Sada je poznato sa kim i kad!
Fudbaleri Partizana po dolasku u Belek, Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

ESPRESO U BELEKU

PARTIZAN U TURSKOJ IGRA 2 UTAKMICE: Sada je poznato sa kim i kad!

Crno-beli će snage sa interesantnim rivalima odmeriti 22. i 26. januara

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Partizanove pripreme u turskom Beleku se još nisu ni zahuktale, a već je poznato sa kim će crno-beli odigrati dve prijateljske utakmice u okolini Antalije.

Izabranici Sava Miloševića, kao što je već poznato, u februaru putuju u Katar, gde će se odmeriti sa tri veoma snažna rivala - Lokomotivom, Rostovom i Spartakom iz Moskve od 1. do 8. februara.

Iako će akcenat u Turskoj, gde će se raditi do 27. januara biti na bazičnim pripremama, momci iz Humske će ipak odigrati dva meča.

Kako "Espreso" saznaje, oni će odmeriti snage sa poljskom Krakovijom 22. januara, kao i sa Ružomberokom iz Slovačke četiri dana kasnije. Oba meča odigraće se na stadionu u hotelu "Sueno" u kom su igrači i odseli od 16.30 časova po turskom, 14.30 po centalnoevropskom vremenu.

Televizijskog prenosa verovatno neće biti, ali mi ćemo vas obavestiti ukoliko utakmica bude mogla da se gleda putem zvaničnog Partizanovog Youtube kanala.

Takođe, pošto je poveden veliki broj igrača iz omladinske škole, radi se na zakazivanju još jednog meča 22. januara, gde bi oni odmerili snage sa nekom od ekipa slabijeg renomea od Slovaka i Poljaka, ali to još uvek nije potvrđeno. Čim bude, vi ćete to prvi saznati putem Espreso.co.rs portala.

BONUS VIDEO:

(Izveštač Espresa iz Beleka - Aleksa Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.