ČUPA NAHVALIO DEKIJA: Otkrio kakav uticaj Stanković ima na njega!
Foto: Emilija Jovanović

čast mu je

ČUPA NAHVALIO DEKIJA: Otkrio kakav uticaj Stanković ima na njega!

- Već sam bio ovde, tako da mogu da kažem da sam zadovoljan uslovima

Objavljeno:

Po drugi put na pripremama sa Zvezdom na Kipru je Strahinja Eraković, momak rođen 2001. godine koji je u jesenjem delu sezone igrao za filijalu ekipu Grafičara i svojim odličnim partijama se preporučio novom treneru Dejanu Stankoviću. Period igranja u našoj filijali mnogo mu je značio za dalji napredak.

Izneo je i utiske posle tri dana po dolasku na Kipar.

- Već sam bio ovde, tako da mogu da kažem da sam zadovoljan uslovima. Najvažnije je da nas vreme posluži i da nemamo problema sa tim. To nam mnogo olakšava rad. Maksimalno smo svi koncentrisani na rad, trudimo se da na treninzima ispunjavamo sve ono što se traži od nas. Cilj je osvajanje duple krune i stremimo ka tome. Maksimalno smo angažovani jer samo takvim radom možemo postići najviše ciljeve – naglasio je Eraković.

Posle odlične polusezone u filijali, popularni Čupa je ispred sebe postavio velike ciljeve i visoka očekivanja.

- Što se ličnih ambicija tiče, imao sam dobru polusezonu u Grafičaru i taj period mi je mnogo značio u adaptaciji na seniorski fudbal. Sad sam na pripremama sa prvim timom Crvene zvezde i to su nova dokazivanja. Nadam se da ću se pokazati dobro i odigrati što više minuta na proleće. Moje je da radim i pokažem koliko umem, a verujem u sebe i da će nagrada doći.

Podsetio je Eraković i na ljubav prema crveno-beloj boji, kao i da je još kao dete znao da će igrati jednu od defanzivnih pozicija.

- Od malena navijam za Zvezdu. Bio mi je san da treniram za Zvezdu, još kao dete sam došao na Marakanu i bilo je zadovoljstvo trenirati za klub koji voliš. Želeo sam i znao sam da ću igrati kao defanzivac, sad bilo je pitanje da li će to biti zadnji vezni ili štoper, ali sam voleo da igram u odbrani.

Erakoviću mnogo znači rad sa Stankovićem koji mu svakodnevno savetima pomaže u prilagođavanju.

- Stalno razgovaramo. Daje podršku nama mlađima i pomaže nam u adaptaciji. Od njega možemo mnogo da se naučimo i ponosan sam na sebe što mogu da sarađujem sa takvom igračkom veličinom kao što je Dejan Stanković. Takođe, radim i sa našim sjajnim defanzivcima koji su tu da mi dodatno pomognu. Imam od koga da učim i mislim da je to najbitnije- podvukao je Eraković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.