Partizan igrao humanitarni meč i prikupio velika novčana sredstva za pomoć bolesnoj Sari! (FOTO) (VIDEO)

Veliko srce crno-belih

Partizan igrao humanitarni meč i prikupio velika novčana sredstva za pomoć bolesnoj Sari! (FOTO) (VIDEO)

Sav prihod od prodaje ulaznica i sa donatorske večeri išao u fond za pomoć troipogodišnjoj devojčici Sari Trbojević koja boluje od raka pluća
Objavljeno:

Fudbaleri Partizana odigrali su humanitarni meč u Inđiji protiv Železničara, na kome je sav novac od ulaznica išao za pomoć troipogodišnjoj devojčici Sari Trbojević koja boluje od raka pluća i neophodna su ogromna sredstva za njeno lečenje u Kaliforniji. Crno-beli su se odazvali u pomoć još jednoj humanitarnoj akciji i pokazali veliko srce, a od ulaznica je prikupljeno 400.000 dinara pomoći, dok je kasnije održano i donatorsko veče, gde su se na aukciji pronašli dresovi prvotimaca kluba iz Humske i tu je prikupljeno još 300.000 dinara.

fkpartizan.rs
Rezultat meča je bio potpuno u drugom planu, ali čista da pomenemo da su slavili izabranici Ivana Tomića 4:0, a golove seu postigli Stevanović, Petrović, Nišić i Petrov.
fkpartizan.rs
Železničar: Radošević, Dimitrijević, Lukić, Batalo, Katarić, Branković, Rakar, Marjanović, Ljubinković, Tica, Kovačević. Igrali su još: Tuvedžić, Pečilj, Drobac, Vračar, Vuković, Rašić, Kostić. Partizan: Kljajić, Bandalovski, Jevtović, Milenković, Subić, Ivan Petrović, Lukić, Birmančević, Alen Stevanović, Vlahović, Fofana. Igrali su još: Jovičić, Perišić, Milošević, Vukadin, Nišić, Đurić, Vlalukin, Petrov, Zlatanović.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.