MILOJEVIĆ PONOVO NA KLUPI: Stigla je bogata ponuda i biće povezan sa Zvezdom na neki način!
Vladan Milojević, Foto: Starsport©

poziv

MILOJEVIĆ PONOVO NA KLUPI: Stigla je bogata ponuda i biće povezan sa Zvezdom na neki način!

Mediji u Grčkoj prenose i da je trener Al Alhija, nemački strateg Kristijan Gros, bliži otkazu zbog lošijih rezultata tima u poslednje vreme

Objavljeno: 21:11h

Vladan Milojević je napustio Crvenu zvezdu, ali pitanje je koliko još dugo će biti bez posla pošto redovno stižu ponude na njegovu adresu... Posle interesovanja iz Kine i Kipra, grčka "Gazeta" prenosi da su za Milojevića zainteresovana i dva kluba iz Saudijske Arabije, a zanimljivo je da je jedan od njih početkom ovog meseca doveo najboljeg igrača i kapitena Crvene zvezde - Marka Marina.

foto: Starsport©

To je dakle saudijski Al-Ahli, koji se trenutno nalazi na šestoj poziciji na tabeli, odnosno Al-Tavoun koji igra bolje ove sezone i trenutno je četvrtoplasiran. Grčki mediji, koji često izveštavaju o Vladanu Milojeviću zbog toga što je bio igrač i trener u ovoj zemlji, navode da su u pitanju izdašne ponude u pitanju, ali da Milojević ne žuri sa narednim korakom u karijeri pošto želi manji predah posle dve i po godine nepresatnog rada u Crvenoj zvezdi. Mediji u Grčkoj prenose i da je trener Al Alhija, nemački strateg Kristijan Gros, bliži otkazu zbog lošijih rezultata tima u poslednje vreme.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.