DEKI STANKOVIĆ IZVRŠIO PROZIVKU NA MARAKANI: Ovih 30 igrača počinje pripreme sa novim trenerom Zvezde!
Dejan Stanković započinje od danas zvanično trenersku karijeru, Foto: Emilija Jovanović

Posle kipra će biti otpisivanja

DEKI STANKOVIĆ IZVRŠIO PROZIVKU NA MARAKANI: Ovih 30 igrača počinje pripreme sa novim trenerom Zvezde!

Crveno-beli pale motore ovog petka

Objavljeno: 13:00h
Nikola Husein

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su pripreme za prolećni deo sezone. Novi trener Dejan Stanković je izdiktirao 30 imena na koja računa tokom prvog dela priprema na Kipru.

Na spisku su: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Aleksandar Stanković, Marko Gobeljić, Srđan Babić, Milan Rodić, Nemanja Mulunović, Milan Gajić, Radovan Pankov, Miloš Degenek, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Veljko Simić, Miloš Vulić, Mirko Ivanić, Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, Radživ van la Para, Ričmond Boaći, Milan Pavkov, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, Nikola Krstović, Tomane, Mateo Garsija, Žander Santana, Hoze Antonio Kanjas, Strahinja Eraković, Željko Gavrić.

Spisak igrača Zvezde na početku priprema
Spisak igrača Zvezde na početku pripremafoto: Espreso

Novi strateg crveno-belih očigledno ne želi ništa da seče preko kolena i na spisku za put na Kipar se nalaze i svi stranci koji su stigli prošlog leta, a o čijim odlascima se spekulisalo.

Na spisku samo nedostaje Milan Jevtović koji praktično ima završen transfer u APOEL.

1 / 11 Foto: Emilija Jovanović

Crvena zvezda će prvi deo priprema idraditi na kiparskom Pafosu, gde ostaje sve do 21. januara. Akcenat će u potpunosti biti stavljen na bazični deo, bez utakmica. One su ostavljene za drugu fazu priprema, kada će se raditi na finesama i uigravanju tima za prolećni deo sezone.

Crveno-bela ekspedicija na drugi deo priprema u Belek putuje 24. januar. Već za 26. zakazan je prvi kontrolni meč protiv poljske Arke. Zatim se nižu utakmice sa Vardarom (29. januar), Ludogorecom (1. februar), Celjem (2. februar), Dunajskom Stredom (5. februar) i na kraju sa Aktobeom (6. februar).

Ekipa se u Beograd vraća 7. februara, a prvu zvaničnu utakmicu odigraće 15. protiv Čukaričkog na Banovom Brdu.

1 / 24 Foto: Emilija Jovanović

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.