MADRIDSKI DERBI U FINALU SUPERKUPA! Atletiko okrenuo Barsu za 5 minuta, Kataloncima poništena 2 gola!
Koke ućutkuje navijače Barselone posle prvog gola, Foto: EPA/Str

Superkup Španije

MADRIDSKI DERBI U FINALU SUPERKUPA! Atletiko okrenuo Barsu za 5 minuta, Kataloncima poništena 2 gola!

Atomski fudbal i čak 5 golova u drugom poluvremenu drugog polufinala

Objavljeno:

Atletiko Madrid je šokirao Barselonu u poslednjih 15 minuta računajući sudijsku nadoknadu i plasirao se u finale Superkupa Španije. Madriđani su pobedili 3:2.

Kakvo drugo poluvreme u Džedi, gde se igra španski Superkup, atmoski fudbal za prave one fudbalske sladokusce.

Posle 0:0 u prvom poluvremenu raspucali su se igrači španskih timova u borbi za mesto u meču koji bi mogao da donese još jedan trofej.

Čim je počelo drugo poluvreme, takoreći odmah posle centra je Koke postigao sjajan pogodak na asistenciju Koree za vođstvo Atletika.

Međutim, ubrzo je usledio preokret pošto je pet minuta kasnije Mesi započeo napad i završio ga preciznim udarcem, a lopta je završila u mreži "jorgandžija".

U 60. minutu je Mesiju poništen novi pogodak, jer ga je lopta očešala po ruci prilikom prijema, ali dva minuta kasnije Antoan Grizman trese mrežu svog bivšeg kluba posle odbitka.

A mnogo će ponovo biti polemike i diskusije o VAR-u zbog onoga što se dogodilo u 75. minutu kada je poništen pogodak Pikeu, jer je stopalom bio u ofsajdu.

I potom sledi totalna ludnica, jer je u 81. minutu Beto srušio u šesnaestercu igrača Atletika i sudija pokazuje na "belu tačku", a precizan izvođač je Alvaro Morata koji poravnava na 2:2.

Samo četiri minuta kasnije nova lopta u mreži Barselone. Kontra Atletika, Morata je proigrao Koreu, a ovaj uspeva nekako da prebaci loptu preko gol-linije i potpuni preokret na meču.

Time je doneo plasman u finale svojoj ekipi i novi madridski derbi protiv Reala, ali ovog puta u Saudijskoj Arabiji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.